Follow us

Celebrity News | Η Δανάη Μπάρκα για τη σχέση με τον Τίμο Ζαχαράτο οι 3 νέοι παίκτες στο Survivor

Η Κάτια Ζυγούλη επέστρεψε στο Instagram, η Ντορέττα Παπαδημητρίου συγκινεί για την απώλεια του μπαμπά της & η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: "Μάλλον με κάποιο τρόπο δυσκολεύεται".

MissBloom TEAM
Celebrity News | Η Δανάη Μπάρκα για τη σχέση με τον Τίμο Ζαχαράτο οι 3 νέοι παίκτες στο Survivor

Η Δανάη Μπάρκα μιλά για τη σχέση που έχει με τον Τίμο Ζαχαράτο & αποκαλύπτει τον λόγο που της έδωσε την Μπουκιά

Celebrity News | Η Δανάη Μπάρκα για τη σχέση με τον Τίμο Ζαχαράτο οι 3 νέοι παίκτες στο Survivor

Στο περιοδικό ΟΚ! και τη Σόνια Καζόνι παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης η Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του "Πάμε Δανάη!" μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον σεφ της εκπομπής, Τίμο Ζαχαράτο, ενώ εξήγησε και το πως βρέθηκε να έχει αποκτήσει τη σκυλίτσα του, Μπουκιά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Οι 3 νέοι παίκτες μπήκαν στο παιχνίδι - Τα πρώτα τους λόγια

Survivor

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου εισέβαλαν στο "Survivor" οι τρεις νέοι παίκτες. Ο Άρης Σοϊλέδης, η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο και εντάχθηκαν στις ομάδες τους λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι επάθλου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κάτια Ζυγούλη επέστρεψε στο Instagram - "Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση"

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη

Με μια αινιγματική ανάρτηση επέστρεψε στο Instagram μετά από αρκετό διάστημα απουσίας η Κάτια Ζυγούλη. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια ανεβάζοντας έναν συννεφιασμένο ουρανό που ξεπροβάλλουν τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος μίλησε στους διαδικτυακούς της φίλους και εξέφρασε τις σκέψεις της για τη νέα χρονιά και τον λόγο που τόσο καιρό ήταν απούσα από το προσωπικό της προφίλ.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση η Κάτια Ζυγούλη σημείωσε πως ο νέος χρόνος τη βρήκε με πολλές αλλαγές.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Συγκινεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου για την απώλεια του μπαμπά της: "Λιποθύμησε μια μέρα και απλά δεν ξαναξύπνησε"

Στην εκπομπή "Μαμά-δες" της ΕΡΤ2 και τη Ζωή Κρονάκη μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου για τη μητρότητα στη ζωή της και τη σχέση που έχει με του γιους της. Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματα της για την απώλεια του μπαμπά της που τη στιγμάτισε.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλώντας για αυτή τη δύσκολη στιγμή που βίωσε αποκάλυψε: "Όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Ήταν ξαφνικό, έφυγε μέσα σε πολύ λίγες ημέρες. Λιποθύμησε μια μέρα και απλά δεν ξαναξύπνησε. Ήταν δεκαοχτώ μέρες".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: "Μάλλον με κάποιο τρόπο δυσκολεύεται"

Το φόρεμα της Ιωάννας Μαλέσκου ειναι η ιδανικη προταση για τις εξόδους σου σε καλοκαιρινά μπαράκια

Στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN παραχώρησε δηλώσεις η Ιωάννα Μαλέσκου το απόγευμα του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής, Βασίλη Πανουργιά, για τα σκληρά λόγια του Γιώργου Λιάγκα πριν από λίγες ημέρες όταν μετά από τις δηλώσεις της στο "Πρωινό" ανέφερε πως ενώ μιλάει 4 λεπτά, δεν καταλαβαίνει τι λέει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ