Follow us

Celebrity News | Άνω κάτω η καλύβα των Μαχητών στο Survivor & o πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το ζευγάρι που βρέθηκε στην κορυφή του ημιτελικού του DWTS, ο χορός της Μαρίνας Λαμπροπούλου με την παρολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Σταματοπούλου που μαγνήτισε τους πάντες & πρώην παίκτρια αποκαλύπτει "Στο Survivor έπαιρνα περίπου 600 ευρώ τον μήνα"

MissBloom TEAM
yupiii

Survivor | Καμία ανατροπή στο συμβούλιο του νησιού - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Celebrity News | Άνω κάτω η καλύβα των Μαχητών στο Survivor & o πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το σημερινό συμβούλιο του "Survivor" βρήκε ξανά τους Διάσημους στη δύσκολη θέση να στείλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο. Η Μυριέλλα Κουρεντή κέρδισε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ψηφιστεί. Η απουσία του Γιωρίκα Πιλίδη ήταν αισθητή με τη Βρισηίδα Ανδριώτου να μην κρύβει τη συγκίνησή της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Ποιο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή του ημιτελικού;

DWTS

Στις 21:00 ακριβώς το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησε το δέκατο τέταρτο live του "Dancing with the Stars" μέσα από τη συχνότητα του Star. Για ακόμα μια φορά το φαντασμαγορικό σόου χoρού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και στην παρουσίαση του backstage τον Λάμπρο Φισφή χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες λάμψη, μουσική, χορό και συναισθήματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Ο χορός της Μαρίνας Λαμπροπούλου με την παρολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Σταματοπούλου που μαγνήτισε τους πάντες

DWTS | Αυτό το ζευγάρι αποχαιρέτησε το show - Η συγκίνηση της επιτροπής για το αποτέλεσμα

Μια μοναδική εμφάνιση χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό η Μαρίνα Λαμπροπούλου και η χάλκικη παρολυμπιονίκης της κολύμβησης Αλεξάνδρα Σταματοπούλου. Χορεύοντας σύγχρονο χορό με μουσική υπόκρουση το "Τi voglio bene asaie" συγκίνησαν για τη δύναμη ψυχής, θέλησης και θάρρους της παρολυμπιονίκη.

Η Βίκυ Καγιά ενθουσιάστηκε με την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου η οποία με αυτή της την εμφάνιση τόνισε πως: "Δεν υπάρχει όριο σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε κι ότι τα άτομα με αναπηρία πια πρέπει να ισαξια και με σεβασμό". Η Μαρίνα Λαμπροπούλου τόνισε πως "Για εμένα είναι μάθημα ζωής. Η Αλεξάνδρα έσπασε ρεκόρ". Η κριτική επιτροπή συγκινημένη έδωσε το πιο θερμό της χειροκρότημα στις δύο γυναίκες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Άνω κάτω η καλύβα των Μαχητών για το φαγητό & τις καρύδες

survivor

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στην καλύβα των Μαχητών με αφορμή το φαγητό. Οι νέοι παίκτες στην ομάδα έφεραν νέους όρους στο μοίρασμα της τροφής και εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο Σάββας πέταξε ένα μούρο στην Ασημίνα. Η παίκτρια είχε ένα μεγάλο ξέσπασμα στην κάμερα ωστόσο ο Σπύρος Μαρτίκας δεν πήρε με καθόλου καλό μάτι την όλη στάση της. "Όλο αυτό κρύβει μια πονηριά και μια κακεντρέχεια. Είναι ακριβώς αυτό που συνάντησα την πρώτη μου εβδομάδα στο Survivor. Η Ασημίνα προσπαθεί να να δημιουργήσει εντυπώσεις φοβούμενη μια ενδεχόμενη ήττα, θέλει να δημιουργήσει τό κοινό εκείνο που θα βάλει μπροστά για να ψηφίσουν εμένα, για να αποφύγει τον κίνδυνο να ψηφιστεί" είπε ο παίκτης των μπλε μεταξύ άλλων.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Στο Survivor έπαιρνα περίπου 600 ευρώ τον μήνα"

Survivor

Στην παρέα της εκπομπής "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο" βρέθηκε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου. Η πρώην "Survivor" η οποία είχε κάνει αίσθηση με την πολυσυζητημένη "κόντρα" της με τον Ορέστη Τσανγκ, σχολίασε τη φετινή σεζόν του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ ενώ μοιράστηκε σημεία της δικής της εμπειρίας στον Άγιο Δομίνικο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ