Follow us

Anita Brand | Δύσκολες ώρες μετά τον θάνατο του πατέρα της (εικόνα)

"Προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει άλλη ψυχή από την οικογένειά μας".

Anιta Brand NDP

Από τη ζωή έφυγε ο πατέρας της Anita Brand, με την ίδια να ανεβάζει μια φωτογραφία του στο προφίλ της στο Instagram στα μέσα Ιανουαρίου.

Anita Brand - Χάρης Χριστόπουλος | Ο γιος τους, Χρήστος, έγινε ενός - Η εντυπωσιακή τούρτα και ο στολισμός υπερπαραγωγή (pic)

Loading...

Έκτοτε η γνωστή make up artist λαμβάνει συνεχώς μηνύματα υποστήριξης και αγάπης από τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ φυσικά στο πλευρό της είναι και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Προκειμένου να ευχαριστήσει όσους έσπευσαν να της δείξουν την αγάπη τους, ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία του το Σάββατο 22/1 και έγραψε στη λεζάντα της μεταξύ άλλων:

"Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, ανησυχώντας για το αν είμαι καλά αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του πατέρα μου.

Ακούγεται περίεργο αλλά το να διαβάζω όλα αυτά τα μηνύματα με βοηθά να απαλύνω τον πόνο λίγο, νιώθω την αγάπη και βοηθά, βοηθά να ξέρω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί από εσάς που κάθισαν κάτω, αφιέρωσαν μια στιγμή από τις πολυάσχολες ζωές τους και μου έγραψαν μερικές σκέψεις από την καρδιά τους.

Ξέρω ότι σας λείπω εγώ και τα live βίντεό μας ακόμη περισσότερο, γι' αυτό σύντομα θα ανεβάσω κάποια που έχω κάνει πριν από λίγες εβδομάδες αλλά τώρα η καρδιά μου πονάει και δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα.

Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα "σπασμένα μου κομμάτια” ξανά στη θέση τους.

Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για εμένα και την οικογένειά μουκαι δεν έχω ακόμη αναρρώσει πλήρως από αυτόν. Προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει άλλη ψυχή από την οικογένειά μας.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ