Follow us

Super Κική | "Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο"

Η Super Κική εναντίον του Γιώργου Λιάγκα.

Super Κική | 'Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο'

Μερικές νέες αναρτήσεις έκανε στα stories της στο Instagram η Super Κική, απαντώντας σε όσα είπε για τους Influencers ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας 24/1.

Γιώργος Λιάγκας για κάποιους influencers | "Δεν έχουν καμία παιδεία - Βλέπετε πώς γυρίζει boomerang;"

Θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής δήλωσε στον αέρα της εκπομπής του:

"Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι η εκδίκηση του όπλου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία, καμία παιδεία. Δεν στοχοποιώ κάποιον. Κάνω γενική τοποθέτηση. Δεν έχουν καμία παιδεία, για κάποιους λόγους έγιναν δημοφιλείς, απέκτησαν followers, δίνανε δώρα και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται οι ίδιοι και βρίζουν τους followers που αυτοί παρακαλούσαν τόσο καιρό.

Βλέπετε πώς πρέπει να κρατάμε πισινές και πώς γυρίζει boomerang η όλη προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Και βλέπετε πώς αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να δείξουν στη ζωή τους, τους βάζουν εκπομπές και σόου και τους δίνουν χρήματα;"

Η γνωστή Instagrammer λοιπόν έγραψε στα stories της: "Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο. Ο Λιάγκας που τραβάνε μα.... στις πλάτες κοριτσιών και γελάει! Αλλά όσοι έχουν χεσμένη φωλιά συμφωνούν με το απλυταριό.

Πως γίνεται ένας ακτιβιστής να ζητά στήριξη από έναν σεξιστή; Το είδαμε και αυτό Λιάγκας – Γκιώνης bff".

Super Κική | "Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο"

Super Κική | "Μιλάει ο Λιάγκας για επίπεδο"

superkiki

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ