Follow us

Εριέττα Κούρκουλου | Δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της και αποκαλύπτει το όνομα του γιου της

Η Εριέττα Κούρκουλου επέστρεψε στο Insatgram με μία πολύ τρυφερή αποκάλυψη.

Εριέττα Κούρκουλου

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, η οποία μάλιστα διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου και ο αγαπημένος της Βύρων Βασιλειάδης περιμένουν το πρώτο τους παιδί, το οποίο όπως έχουν ήδη αποκαλύψει είναι αγόρι.

Σήμερα το απόγευμα και μετά από κάποιες ημέρες απουσίας από τα social media και συγκεκριμένα από το Instagram, η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε μία πολύ τρυφερή εικόνα για να εξηγήσει τους λόγους που δεν κάνει αναρτήσεις στον λογαριασμό της. Όπως έγραψε η ίδια, θέλησε να πάρει χρόνο ώστε να απολαύσει την περίοδο της εγκυμοσύνης της μαζί με το σύντροφο, την οικογένεια και τους φίλους της. Διαβεβαίωσε μάλιστα πως όλη η οικογένεια χαίρει άκρας υγείας, ενώ αποκάλυψε ποιο θα είναι το όνομα του γιου της.

Σύμφωνα λοιπόν με το κείμενο της, ο γιος της θα ονομαστεί Νίκος, δηλαδή όπως έλεγαν και τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο.

Όπως έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησης της "Καλησπέρα σε όλους σας!
Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική.
Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους).
Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε 🙏🏻❤️".

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ