Follow us

Celebrity News | Οι τρεις νέοι υποψήφιοι στο Survivor, η ποινή παίκτη και όλα τα βλέμματα στραμμένα σε Μυριέλλα Κουρεντή & Γιώργο Κατσαούνη

Ο Ετεοκλής Παύλου απαντά για το πρόωρο τέλος της εκπομπής του από το OPEN, το δύσκολο βράδυ της Σίσσυς Χρηστίδου, η Μαρία Ηλιάκη βάζει τέλος στις φήμες για τη διάρκεια του "Τι λες τώρα;" και η Νικολέττα Ράλλη για τη διαρροή φωτογραφιών της: "Άρχισαν πάλι να μου τις στέλνουν, αντί να φοβηθούν".

MissBloom TEAM
Celebrity News

Survivor | Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πάγωσε τους Μαχητές! Τρεις ακόμα παίκτες στον τάκο

Celebrity News | Οι τρεις νέοι υποψήφιοι στο Survivor, η ποινή παίκτη και όλα τα βλέμματα στραμμένα σε Μυριέλλα Κουρεντή & Γιώργο Κατσαούνη

Με σκληρές ανακοινώσεις ξεκίνησε το αποψινό συμβούλιο του νησιού στο "Survivor". Ο Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε στους παίκτες με αφορμή μία παραβίαση των κανονισμών από τη μεριά των Μαχητών. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσολάκης δεν θα έχει πρόσβαση στα επόμενα τρία έπαθλα φαγητού (ή επικοινωνίας) της ομάδας επειδή "έκλεψε" και ήπιε καφέ από την παραγωγή, παρά τη σύστασή της να μην το κάνει.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Μυριέλλα Κουρεντή & Γιώργος Κατσαούνης σε νέα τρυφερά τετ-α-τετ: "Όλα τα βλέμματα των συμπαικτών μας ήταν πάνω μας"

Παρελθόν φαίνεται να αποτελούν τα σύννεφα στη σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη. Κατά την έναρξη του σημερινού "Survivor" προβλήθηκαν πλάνα από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού στα οποία οι δυο τους συνομιλούν όσο βρίσκονται αρκετά κοντά. Ο παίκτης των μπλε δεν δίστασε μάλιστα, να φιλήσει ξανά την ηθοποιό στο στόμα.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μαρία Ηλιάκη βάζει τέλος στις φήμες για τη διάρκεια του "Τι λες τώρα;"

Μαρία Ηλιάκη

Τη Μαρία Ηλιάκη συνάντησε η κάμερα της "Super Κατερίνα” και μίλησε τόσο για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό, όσο και για τη χρονική διάρκεια του "Τι λες τώρα".

"Πριν νοσήσω έλεγα σιγά, εγώ θα το περάσω χαλαρά. Ζορίστηκα λίγο με τον πυρετό τις πρώτες μέρες, μετά ήταν εύκολο. Είχα βήχα και κόπωση. Δεν έχω συνηθίσει να κουράζομαι εύκολα γιατί είμαι αθλητικός τύπος. Έχω ακόμα κόπωση" είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Αγχώθηκα για τη μικρή, αλλά μαζί με την παιδίατρο και θετική σκέψη, το ξεπεράσαμε".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Νικολέττα Ράλλη για τη διαρροή φωτογραφιών της: "Άρχισαν πάλι να μου τις στέλνουν, αντί να φοβηθούν"

Η Νικολέττα Ράλλη φόρεσε το viral κομμάτι από τη νέα συνεργασία του Brock Collection x H&M

Με αφορμή τα εκδικητικά ροζ βίντεο που έχουν έρθει στο προσκήνιο, η κάμερα της "Super Κατερίνα” συνάντησε τη Νικολέττα Ράλλη, η οποία μίλησε για τη δική της εμπειρία.

Αρχικά, η ίδια είπε: "Το είχε δει όλη η Ελλάδα όταν είχε γίνει το θέμα αλλά τότε δεν ήταν τόσο γνωστή η παραβίαση προσωπικών δεδομένων, στιγμών και φωτογραφίών. Δεν είναι κάτι που είχε κρύψει αλλά άλλο είναι να συζητάς κάτι όταν έχει γίνει και άλλο μετά από έξι χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια. Δεν είναι κάτι που με ταράζει πλέον καθόλου".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Ετεοκλής Παύλου απαντά για το πρόωρο τέλος της εκπομπής του από το OPEN

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου

Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε στη Χριστιάνα Κοχλατζή και την κάμερα της εκπομπής "Happy Day" τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για το κόψιμο του "Familiar" που παρουσίαζε στο OPEN μαζί με τη Μυρτώ Κάζη.

Ο ίδιος δήλωσε ότι παρόλο που η συνεργασία ήταν να ολοκληρωθεί στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, οι αλλαγές που προτάθηκαν οδήγησαν σε ένα πιο γρήγορο κλείσιμο.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Στα σκοτάδια η Σίσσυ Χρηστίδου λόγω "Ελπίδας" - Έτσι πέρασε το βράδυ με τους γιους της

Σίσσυ Χρηστίδου

Η κακοκαιρία Ελπίς έχει πλήξει την Αττική από το πρωί της Δευτέρας με πολλά νοικοκυριά να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη διαβίωση. Μεταξύ εκείνων που έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα βρέθηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου με την ίδια να μοιράζεται στα κοινωνικά δίκτυα τη συνθήκη.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ