Φωτεινή Πετρογιάννη | Εγκλωβισμένη για σχεδόν έντεκα ώρες στην Αττική Οδό (εικόνες)

"Πάρα πολλοί άνθρωποι θα κοιμηθούν μέσα στο κρύο απόψε χωρίς βοήθεια. - Σας ευχαριστούμε όλους".

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Πολλοί ήταν όσοι εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό (ή εξακολουθούν να είναι εγκλωβισμένοι) από το μεσημέρι της Δευτέρας (24/1), όταν και ξεκίνησε η σκληρή επέλαση της κακοκαιρίας "Ελπίς”.

Ανάμεσά τους και η Φωτεινή Πετρογιάννη, που μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής του ANT1 "Πρωινό" όπου συμμετέχει φέτος, ξεκίνησε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Φωτεινή Πετρογιάννη | "Δεν έχουν επουλωθεί ακόμα οι πληγές από μία συνεργασία μου"

Ωστόσο, τελικά πέρασε σχεδόν 11 ώρες στην Αττική Οδό, με τη δημοσιογράφο της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής να γνωστοποιεί όσα της συνέβησαν μέσα από τα stories στον λογαριασμό της στο Instagram. Μάλιστα, τελικά δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι της, αλλά αναγκάστηκε να γυρίσει στο στούντιο του καναλιού.

"Εμείς παρατήσαμε αμάξι, περπατήσαμε κάτι χιλιόμετρα, πηδήξαμε φράχτες, φτάσαμε στα διόδια της Κάντζας, μας παρέλαβε ένας φίλος με το αμάξι του και καταφέραμε να γυρίσουμε στον ΑΝΤ1 που ήταν κοντά και θα διανυκτερεύσουμε εδώ.

Δεν είδαμε ποτέ κανέναν να μας πλησιάζει, να μας συμβουλεύει, τίποτα. Η ουρά των αυτοκινήτων αγγίζει τα 18 χλμ και πάρα πολλοί άνθρωποι θα κοιμηθούν μέσα στο κρύο απόψε χωρίς βοήθεια. Μπράβο στην Αττική Οδό να πούμε. Σας ευχαριστούμε όλους".