Follow us

Ελένη Ράντου | Οργισμένη η ηθοποιός: "Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση"

"Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού".

Ελένη Ράντου NDP

Στον Χολαργό κατοικεί εδώ και πολλά χρόνια η Ελένη Ράντου με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την κόρη τους. Πρόκειται για μια από τις πολλές περιοχές της Αττικής που τις τελευταίες ώρες ντύθηκαν στα λευκά, με τη γνωστή ηθοποιό να μοιράζεται την εμπειρία της στο προφίλ της στο Facebook.

Ελένη Ράντου - Βασίλης Παπακωνσταντίνου | Σπάνια φωτογραφία της 25χρονης κόρης τους, Νικολέττας

Ειδικότερα, ανέβασε μια φωτογραφία του χιονισμένου κήπου της στον λογαριασμό της στο Facebook και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Ελένη Ράντου | Οργισμένη η ηθοποιός: "Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση"

Όπως και πολλοί άλλοι πολίτες, έμειναν για 4 ώρες χωρίς ρεύμα (τουλάχιστον τόσες ήταν μέχρι την στιγμή της ανάρτησής της), χωρίς φυσικά θέρμανση και φως. Μάλιστα, όπως επεσήμανε, το πρόβλημα επρόκειτο να αποκατασταθεί στις 5 το πρωί.

Στη λεζάντα της έγραψε:

"Έξω αυτό και μέσα με κασκόλ και σκουφί λόγω διακοπής ρεύματος. Πάνω από 4 ώρες χωρίς φως χωρίς θέρμανση – έχουμε και άρρωστους ηλικιωμένους σπίτι – να βλέπουμε με το φακό του κινητού. Πάλι καλά ήτανε φορτισμένο. Στις 5 το πρωί λέει μια κασέτα η προγραμματισμένη αποκατάσταση. Ευτυχώς που όλα ήταν σε ετοιμότητα. (μάλλον τις αυτόματες κασέτες πληροφοριών εννoούσαν). Ούτε την παραμονή στο σπίτι δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε. Μπράβο σας! Άλλη μια φορά τα καταφέρατε υποδειγματικά!".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ