Follow us

Αλέξανδρος Κοψιάλης | Η σύντροφός του απαντά για τον "πόλεμο" που δέχεται στα social media

"Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται" λέει η Σοφία Φυρού.

Αλέξανδρος Κοψιάλης

Ένας ιντερνετικός σάλος έχει ξεσπάσει εδώ και περίπου μια εβδομάδα γύρω από το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη. Ο γνωστός Influencer έγινε τάση στο Twitter με το hashtag #cancel_Kopsialis και πολλοί από τους διαδικτυακούς του ακολούθους (100.000 περίπου) τον έκαναν unfollow.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως θεώρησαν ότι δικαιολόγησε συμπεριφορές φιλικών του προσώπων που ενεπλάκησαν σε υποθέσεις κακοποίησης και κλοπής.

Αλέξανδρος Κοψιάλης | Χείμαρρος για την επίθεση σε βάρος του - "Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες"

Αφού λοιπόν προηγήθηκε το ξέσπασμα του ίδιου μέσα από το προφίλ του, τοποθετήθηκε δημόσια και η σύντροφός του Σοφία Φυρού, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο.

Κάνοντας ένα Q&A στον λογαριασμό της, δέχθηκε ερωτήσεις και για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, όπως "Πώς διαχειρίζεσαι όλη αυτήν την κατάσταση με τον Αλέξανδρο;" και "Ο Αλέξανδρος είναι καλά τώρα;" με την ίδια να απαντά στην πρώτη ερώτηση "Ψύχραιμα. Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται" και στη δεύτερη "Πιο δυνατός από ΠΟΤΕ. Τις δυσκολίες για τους ανθρώπους τις έχει δώσει ο Θεούλης για τους δυνατούς."

Αλέξανδρος Κοψιάλης | Η σύντροφός του απαντά για τον "πόλεμο" που δέχεται στα social media

Σοφία Φυρού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ