Αλέξανδρος Κοψιάλης | Η σύντροφός του απαντά για τον "πόλεμο" που δέχεται στα social media

"Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται" λέει η Σοφία Φυρού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Ένας ιντερνετικός σάλος έχει ξεσπάσει εδώ και περίπου μια εβδομάδα γύρω από το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη. Ο γνωστός Influencer έγινε τάση στο Twitter με το hashtag #cancel_Kopsialis και πολλοί από τους διαδικτυακούς του ακολούθους (100.000 περίπου) τον έκαναν unfollow.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως θεώρησαν ότι δικαιολόγησε συμπεριφορές φιλικών του προσώπων που ενεπλάκησαν σε υποθέσεις κακοποίησης και κλοπής.

Αλέξανδρος Κοψιάλης | Χείμαρρος για την επίθεση σε βάρος του - "Έφτασα σε σημείο να μην κοιμάμαι και να βλέπω μόνιμα εφιάλτες"

Αφού λοιπόν προηγήθηκε το ξέσπασμα του ίδιου μέσα από το προφίλ του, τοποθετήθηκε δημόσια και η σύντροφός του Σοφία Φυρού, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο.

Κάνοντας ένα Q&A στον λογαριασμό της, δέχθηκε ερωτήσεις και για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, όπως "Πώς διαχειρίζεσαι όλη αυτήν την κατάσταση με τον Αλέξανδρο;" και "Ο Αλέξανδρος είναι καλά τώρα;" με την ίδια να απαντά στην πρώτη ερώτηση "Ψύχραιμα. Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται" και στη δεύτερη "Πιο δυνατός από ΠΟΤΕ. Τις δυσκολίες για τους ανθρώπους τις έχει δώσει ο Θεούλης για τους δυνατούς."