Follow us

Βαγγέλης Περρής | Έξω φρενών με τον Γιώργο Πατούλη για την κακοκαιρία

ANT1

Ένα διαφορετικό "Καλημέρα Ελλάδα” παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ANT1 το πρωί της Τρίτης 25/1, καθώς στην ενημερωτική εκπομπή συμμετείχαν ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βαγγέλης Περρής και ο Τάσος Τεργιάκης. "Παρών" από το σπίτι του ήταν και ο Γιώργος Παπαδάκης που συντόνιζε από εκεί την κατάσταση.

Άλλωστε, η κακοκαιρία "Ελπίς" είχε σαρωτικές συνέπειες και στον προγραμματισμό των τηλεοπτικών καναλιών, που έθεσαν σε δεύτερη μοίρα τα ψυχαγωγικά προγράμματα για σήμερα. Στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα” λοιπόν μίλησε μέσω skype και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Ωστόσο, οι τόνοι υψώθηκαν όταν τον λόγο πήρε ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος έμεινε χθες εγκλωβισμένος για αρκετές ώρες στην Αττική Οδό. Ο δημοσιογράφος είπε μεταξύ άλλων "Ευχαριστούμε κύριε Πατούλη, να είστε καλά. Πολύ ωραία περάσαμε χθες και πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε" , για να λάβει την απάντηση:

"Είναι αλήθεια ότι σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση χθες έπεσαν μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς πιστέψαμε σε αυτούς και γι’ αυτό ακριβώς κλείσαμε και τα σχολεία".

Λίγο αργότερα, ο Βαγγέλης Περρής προσέθεσε "Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα, τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι οι οποίοι υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους. Δεν καταλάβατε τίποτα. Τίποτα, τίποτα, κύριε Πατούλη. Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα. Τίποτα, μηδέν! Μιλάω, ελπίζω, εκ μέρους όλων όσων χθες υπέφεραν και άκουγαν εσάς να κάνετε φθηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χθες, κύριε Πατούλη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ