Follow us

Γρηγόρης Αρναούτογλου | Έμεινε εγκλωβισμένος στην Αττική οδό: "Δεν λυτρώνεται όλο αυτό με 2.000" (βίντεο)

"Πρέπει να πάρουν στα σοβαρά τις καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα".

Γρηγόρης Αρναούτογλου NDP

Στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" και τον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το πρωί της Τετάρτης 26/1, περιγράφοντας τη δική του περιπέτεια εγκλωβισμού στο αυτοκίνητό του, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων είπε:

"Από στάση ζωής θέλω να τα βλέπω όλα θετικά. Κι επειδή γιόρταζα και χθες, δεν είχα τη διάθεση να βγω και να παραπονεθώ. Έχω μία ραδιοφωνική εκπομπή που τα λέω όλα εκεί. Θα τα πω έτσι πολύ γρήγορα. Είμαι ένας φανατικός της Αττικής οδού, γιατί πηγαίνω από εκεί και στο ραδιόφωνο αλλά και τα γυρίσματα της εκπομπής.

Αποφάσισα κατά τις 12 το μεσημέρι να μπω να πάω στο μοντάζ και μπήκα μέσα στην Αττική οδό, έχω την ηλεκτρονική είσοδο και κάποια στιγμή παθαίνω σοκ, γιατί ήταν σταματημένα όλα.

Έκανα μία ώρα, μιάμιση να φτάσω στην επόμενη έξοδο που είναι η Κηφισίας. Το σοκαριστικό είναι ότι ενώ όλα ήταν σταματημένα, κανείς δεν μου λέει "να μην μπω εκεί”.

Γλιστρούσαν όλα τα αυτοκίνητα στην ανηφόρα που δεν είχαν αλυσίδες κι έτσι όσοι πήγαιναν να βγουν, ξαναγυρνούσαν πίσω. Κι έτσι έγινε και το τέλειο μπλοκάρισμα που κανείς δεν μπορούσε να βγει, γιατί κανείς δεν ειδοποίησε ότι μπορείς να βγεις από τις εξόδους.

Ευτυχώς έκανα μία στροφή, με άφησε ένας κύριος να περάσω, ευτυχώς δεν κόλλησα στα χιόνια κι έφυγα πάρα πολύ γρήγορα μετά από μία με μιάμιση ώρα. Αυτό που με σόκαρε κι ήθελα να το πω ήταν πως τα αμάξια ήταν ήδη σταματημένα όταν μας έβαλαν μέσα. Δεν λυτρώνεται όλο αυτό με 2.000άρικα, ούτε με τίποτα. Πρέπει να πάρουν στα σοβαρά τις καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα.

Γρηγόρης Αρναούτογλου | Έμεινε εγκλωβισμένος στην Αττική οδό: "Δεν λυτρώνεται όλο αυτό με 2.000" (βίντεο)

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ