Follow us

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος | Η τεράστια έκρηξη στη Συγγρού έπληξε και το σπίτι του (pics)

"Θα μπορούσαμε να μη ζούμε", δήλωσε η σύζυγός του.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος NDP

Μεγάλες καταστροφές αλλά και τεράστιο σοκ προκάλεσε η έκρηξη από διαρροή φυσικού αερίου που σημειώθηκε σε κτίριο στη Λεωφόρο Συγγρού τα ξημερώματα της Τετάρτης 26-01.

Τεράστια έκρηξη στους Στύλους του Ολυμπίου Διός | Ταρακουνήθηκε το κέντρο της Αθήνας - Τουλάχιστον ένας τραυματίας (εικόνες)

Η συγκεκριμένη έκρηξη προκάλεσε καταστροφές και διάφορες υλικές ζημιές όχι μόνο στο ίδιο το κτίριο αλλά και σε γειτονικές πολυκατοικίες και αμάξια που βρίσκονταν κοντά, ενώ έπληξε ακόμα και το διαμέρισμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που βρισκόταν ακριβώς απέναντι.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός ανέβασε μερικές φωτογραφίες από το υπνοδωμάτιό του στα stories του, όπου φαίνονται ξεκάθαρα μερικές μικρές ζημιές στον χώρο (γυαλιά παντού στο πάτωμα και στο κρεβάτι από τα κατεσστραμμένα παράθυρα) αλλά και φωτογραφίες από τη θέα του καμμένου κτιρίου.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος | Η τεράστια έκρηξη στη Συγγρού έπληξε και το σπίτι του (pics)
χαραλαμπόπουλος

Μάλιστα, η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσαν να μη ζουν. Τις σχετικές δηλώσεις έκανε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, όπου έγραψε αναλυτικά:

"Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ήταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσαμε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!", είπε χαρακτηριστικά.

χαραλαμπόπουλος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ