Follow us

Celebrity News | Η "βόμβα" του Λάμπρου Κωνσταντάρα & o παίκτης αποχώρησε από το Survivor

Τον Γιάννη Τσιμιτσέλη "τον πληγώνει που είναι πατέρας του Σαββατοκύριακου", ο θυμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή & το ξέσπασμα της συζύγου του Μίμη Πλέσσα.

MissBloom TEAM
yupiii

Survivor | Η "βόμβα" του Λάμπρου Κωνσταντάρα έκανε άνω κάτω τους Μαχητές! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι

Celebrity News | Η "βόμβα" του Λάμπρου Κωνσταντάρα & o παίκτης αποχώρησε από το Survivor

Η συζήτηση περί στρατηγικής που άνοιξε ο Γιώργος Λιανός στο αποψινό συμβούλιο του νησιού, οδήγησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο να κάνει μερικές αποκαλύψεις. Ο δημοσιογράφος μοιράστηκε όλα όσα του είπε η Μυριέλλα Κουρεντή στην παραλία, σχετικά το κολιέ της ατομικής ασυλίας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου"

Τσιμιτσέλης

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στο πλατό της εκπομπής "Αυτός και ο άλλος". Η διάσημος ηθοποιός παραχχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στους παρουσιαστές της ΕΡΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του και τα όρια που δεν βάζει στην κόρη του, Εύα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο "T-Live": "Αν κάτσω να σκεφτώ αυτά που περάσαμε πραγματικά θυμώνω και όλοι χρειαζόμαστε απαντήσεις"

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον "γολγοθά" που πέρασε μέχρι να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι της το βράδυ της Δευτέρας, αλλά και για όλα όσα ακολούθησαν εκεί καθώς βρέθηκε για πάρα πολλές ώρες χωρίς ρεύμα.

Η διάσημη παρουσιάστρια του "Happy Day" περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη διαδρομή της από το κανάλι στο σπίτι, αλλά και τις ώρες αγωνίας που έζησε λέγοντας μεταξύ άλλων: "Κάνω το σταυρό μου και λέω είμαστε καλά στην υγεία μας. Αυτό που ζήσαμε ήταν σαν να πήγαμε στο Survivor της Παταγονίας χωρίς να το έχουμε επιλέξει και πραγματικά ανησυχήσαμε πάρα πολύ για το πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία. ".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ξέσπασε η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ: "Πήρα το πρωί την αστυνομία και τους είπα "βοήθεια, πεθαίνουμε""

Πλέσσας Καρρέρ

Η κακοκαιρία "Ελπίδα" έχει δείξει τα "δόντια" της σε όλη την Αττική και μεταξύ των εγκλωβισμένων είναι και η Λουκίλα Καρρέρ με τον Μίμη Πλέσσα στο σπίτι τους στην Καλλιτεχνούπολη.

Η Λουκίλα Καρρέρ μιλώντας στο "Πρωινό" αναφέρθηκε στα όσα βιώνουν τις τελευταίες ώρες, μιας και είναι χωρίς ρεύμα, θέρμανση και τηλέφωνο, ενώ δεν μπορούν να βγουν και από το σπίτι τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ