Μαρίνα Λαμπροπούλου | "Ο γιος μου βρήκε νεκρό τον μπαμπά του στο κρεβάτι"

"Τότε ήταν 6 χρόνων και μόνος του σε μια ξένη χώρα". Όσα αποκάλυψε η γνωστή χορεύτρια και κριτής του "DWTS".

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Καλεσμένη στο "The 2Night Show" βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 26/1 η Μαρίνα Λαμπροπούλου. Η γνωστή χορεύτρια και κριτής του "DWTS" μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον γάμο της, την "ερωτική μετανάστευση" στην Καβάλα και τον γιο της, Ανδρέα. Τέλος, αναφέρθηκε και στον ξαφνικό θάνατο του πρώην συζύγου της, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή το 2016 σε ηλικία μόλις 47 ετών από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Γνωριστήκαμε στην Αθήνα, ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και λόγω διαφόρων καταστάσεων έπρεπε να φύγει εκτός Ελλάδος, αποφάσισα και εγώ να ακολουθήσω.

Και ακολούθησα. Πήγα στην Καβάλα. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό αλλά ζούσα τόσο όμορφα εκεί. Έφτιαξα δυο σχολές χορού εκεί, πηγαινοερχόμουν κάθε 2 εβδομάδες, είχα "γονατίσει".

Αγάπησα και έγινε και το παιδάκι μας, ο μικρός Ανδρέας. Όταν ήρθε στη ζωή ο γιος μου, αποφάσισα να μείνω μόνιμα στην Καβάλα και σταμάτησα να πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα. Αποφάσισα να στηρίξω αυτή την κατάσταση.

Εκεί πια το 2016, ο σύντροφός μου φεύγει από τη ζωή, ο γιος μου τον βρήκε. Είχαμε χωρίσει τότε. Ο γιος μου τον βρήκε στο κρεβάτι, τότε ήταν 6 χρόνων και μόνος του σε μια ξένη χώρα. Την στιγμή που το άκουσα, σαφέστατα κατέρρευσα.

Το παιδί μου ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Δύσκολα περάσαμε, δύσκολα περνάμε, προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε πραγματάκια έτσι ψυχικά. Είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι και θέλω και ο γιος μου να το πάρει αυτό από τη μανούλα του. Προσπαθώ το γκρι να το κάνω προς το ροζ. Προσπαθώ να του περνάω τη θετική μου ενέργεια.

Ο χρόνος είναι γιατρός. Μετά τον θάνατο του πρώην άντρα μου έμεινα στην Καβάλα και το πάλεψα για δύο χρόνια. Ασχολήθηκα με χορογραφίες ΑΜΕΑ" .