Follow us

Τζούλια Νόβα | Ποζάρει αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της στα χιόνια (εικόνες)

Οι φωτογραφίες με την ενός μηνός Δάειρα.

Τζούλια Νόβα

Δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες με φόντο το χιονισμένο τοπίο μοιράστηκε στο προφίλ της στο Instagram η Τζούλια Νόβα. Στις τελευταίες της αναρτήσεις βλέπουμε την ξανθιά καλλονή και πρώην κορίτσι του Τροχού της Τύχης να ποζάρει κρατώντας στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κόρη της.

Θυμίζουμε ότι έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Δεκέμβριο του 2021, όταν έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, γεννώντας όχι σε μαιευτήριο, αλλά στο σπίτι της.

Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Μιχάλη Βιτζηλαίο. Μιλώντας στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελεονώρα Μελέτη, είχε πει για την εμπειρία του τοκετού στο σπίτι, αλλά και το όνομα που θα της δώσουν:

Ήταν τρομερή εμπειρία ο τοκετός στο σπίτι. Και δεύτερη φορά να έκανα παιδί πάλι στο σπίτι θα γεννούσα. Το σκηνικό ήταν τόσο οικείο. Φοβόμουν το νοσοκομείο. Πήρα πολύ εύκολα την απόφαση. Επειδή φοβόμουν πάρα πολύ και τον κορονοϊό και μήπως μου κάνουν καισαρική και επειδή δεν έχω πολλή εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία. Οπότε το σπίτι ήταν μονόδρομος. Όλα έγιναν τελευταία στιγμή.

Ο Μιχάλης βρήκε το όνομα που θα δώσουμε στην κόρη μας, θα την ονομάσουμε Δάειρα. Από την αρχαία μυθολογία, ήταν μούσα. Είναι πολύ δυναμικό και ταιριάζει πολύ με το ζώδιο της, που είναι Τοξοτίνα. Πιστεύω ότι θα βγει ένα πολύ δυναμικό και όμορφο πλασματάκι.

Τζούλια Νόβα | Ποζάρει αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της στα χιόνια (εικόνες)

Αξιοποιώντας λοιπόν την ευκαιρία να δείξει στη μικρή της χιόνια για πρώτη φορά, βγήκε στο λευκό τοπίο και φωτογραφήθηκε κρατώντας την στην αγκαλιά της. "Οι χειμερινές στιγμές είναι όμορφες" έγραψε στη λεζάντα της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ