Follow us

"Μετά το Survivor μού τρύπησε ο πνεύμονας και πήγα να πεθάνω"

"Με πρόλαβαν στο τσακ. Έκανα δυο χειρουργεία".

Survivor SKAI

Στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε με την υγεία του μετά τη συμμετοχή του στο Survivor αναφέρθηκε ο Βασίλης Σίμος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα". Ειδικότερα, αφού διευκρίνησε ότι δεν γνωρίζει αν οφειλόταν στο reality επιβίωσης, αποκάλυψε ότι του τρύπησε ο πνεύμονας.

"Μετά το Survivor μού τρύπησε ο πνεύμονας και πήγα να πεθάνω"

Το Survivor δε με βοήθησε ιδιαίτερα. Από το συγκεκριμένο κανάλι πραγματικά δε μου δόθηκε τίποτα και το έχω και λίγο σαν παράπονο αυτό. Όταν είχα βγει, επειδή είχα αποχωρήσει στους δυο μήνες είχαν υπάρξει προτάσεις και από το παλιό κανάλι που είχα κάνει την εκπομπή, αλλά δε με άφησαν από τον σταθμό και την παραγωγή να κάνω κάτι γιατί ήταν σε εξέλιξη το παιχνίδι. Μου έλεγαν κιόλας ότι θα πράγματα πολλά να κάνουμε, θα κάνουμε δοκιμαστικό που δεν έκανα ποτέ.

Τον πρώτο μήνα έχασα 12 κιλά, συνολικά έχασα 15 κιλά. Μου έπεφταν τα ρούχα. Η μάνα μου όταν με είδε, έπαθε σοκ. Γενικά έκανα πολύ καιρό να συνέλθω και μετά έπαθα και ένα πρόβλημα που δεν ξέρω αν έχει προέλθει από εκεί, μου τρύπησε ο πνεύμονας και πήγα να πεθάνω. Με πρόλαβαν στο τσακ. Έκανα δυο χειρουργεία. Αυτό το πρόβλημα υγείας ήρθε τέσσερις μήνες μετά το Survivor.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ