Follow us

Ναυσικά Παπαγιωτακοπούλου για Κώστα Πηλαδάκη | "Είμαι πολύ μεγάλη κατίνα - Έφαγα τεράστια χυλόπιτα"

"Περίμενα να στείλει, αλλά τίποτα. Μάλλον περνάνε με τον Ρέμο πάρα πολύ καλά τα βράδια μεταξύ τους και το ξέχασε το κορίτσι του".

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου NDP

Μερικές spicy πληροφορίες μοιράστηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, μετά από σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιανού για το έπαθλο επικοινωνίας.

Το νεαρό μοντέλο μίλησε για τη σχέση του με τον Κώστα Πηλαδάκη, αποκαλύπτοντας ότι απογοητεύτηκε όταν, ενώ περίμενε να λάβει μήνυμά του, εκείνος δεν της έστειλε.

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε μήπως ξεχάστηκε λόγω παρέας με τον καλό του φίλο, Αντώνη Ρέμο, εκείνη απάντησε με χιούμορ.

Ναυσικά Παπαγιωτακοπούλου για Κώστα Πηλαδάκη | "Είμαι πολύ μεγάλη κατίνα - Έφαγα τεράστια χυλόπιτα"

Κατ' αρχήν μιλάμε FaceTime, να γίνει ένας έλεγχος, τι γίνεται, πού είναι, πού είμαι εγώ. Κάνω και τσεκάρισμα, εγώ ψάχνω και κινητά, τα κάνω όλα αυτά. Είμαι πολύ μεγάλη κατίνα στην προσωπική μου ζωή.

Την προηγούμενη φορά στο έπαθλο επικοινωνίας, εγώ περίμενα πάρα πολύ ευτυχισμένη να είναι ένα μήνυμα από τον σύντροφό μου, το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Δηλαδή έφαγα τεράστια χυλόπιτα. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί συνέβη αυτό. Περίμενα να μην στείλει φωτογραφία, πάρα μόνο τον γάτο μας αλλά τίποτα! Μάλλον περνάνε με τον Ρέμο πάρα πολύ καλά τα βράδια μεταξύ τους και το ξέχασε το κορίτσι του".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ