Follow us

Η πρώην παίκτρια της "Φάρμας" για την κρίση εγκεφαλικού | "Ήταν τα πρώτα δείγματα ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου"

Η Κρίστυ Λυκοπούλου για την κατάσταση της υγείας της.

Κρίστυ Λυκοπούλου ΑΝΤ1

Στο "Πρωινό" μίλησε την Πέμπτη 27/1 η Κρίστυ Λυκοπούλου, πρώην παίκτρια της "Φάρμας", αναφορικά με την κρίση εγκεφαλικού που υπέστη τη Δευτέρα. Η γυμνάστρια βρισκόταν στο σπίτι της όταν ξαφνικά άρχισε να νιώθει ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του προσώπου της.

Κρίστυ Λυκοπούλου | Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό η πρώην παίκτρια της "Φάρμας" (εικόνες)

Για την περιπέτεια με την υγεία της, είπε:

Τη Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο σπίτι μου και ήμουν μια χαρά. Ήμουν και πάρα πολύ καλοδιάθετη. Ξαφνικά άρχισε ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του προσώπου μου κάτι το οποίο δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ, ούτε σε κάποιον συγγενή μου. Περνώντας λίγο η ώρα, είχε παγώσει όλη η δεξιά μου πλευρά.

Πήρα τηλέφωνο το 166 άμεσα, τους είπα τι αισθάνομαι και κατευθείαν μου έστειλαν ασθενοφόρο. Ήμουν σε έναν πανικό, έτρεμα γιατί δεν ήξερα τι θα συμβεί.

Πέρασα από νευρολογική και παθολογική εξέταση. Ουσιαστικά ήταν τα πρώτα δείγματα ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου. Όμως επειδή είναι κάτι πολύ λεπτό, δεν μπορούσαν να μου πουν ξεκάθαρα τι είναι. Έμεινα μία μέρα και αυτήν την στιγμή είμαι καλά.

Είναι κάτι το οποίο δεν έχει κλείσει. Τις επόμενες μέρες είναι να κάνω δύο μαγνητικές, ώστε μετά από δύο βδομάδες να έχουμε καλύτερη κρίση. Ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, αλλά τώρα νιώθω καλά.

Η Κρίστυ Λυκοπούλου για την κρίση εγκεφαλικού | "Ήταν τα πρώτα δείγματα ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ