Follow us

Λουκίλα Καρρέρ | "Ο Μίμης Πλέσσας ήταν τρεις ημέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει" (βίντεο)

"Έσωσα δύο μωρά από πνευμονία και μία κυρία μεγάλη. Αυτοί θα ήταν νεκροί αν δεν ερχόταν χθες το ρεύμα και έχω και αποδείξεις". Όσα είπε η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα.

Σοκάρει η Λουκίλα Καρρέρ | 'Ο Μίμης Πλέσσας ήταν τρεις ημέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει' NDP

Στην εκπομπή Love It μίλησε η Λουκίλα Καρρέρ το μεσημέρι της Πέμπτης 27/1. Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα αναφέρθηκε σε όσα έζησαν λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίδα", τις 70 ώρες χωρίς ρεύμα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της Καλλιτεχνούπολης.

Λουκίλα Καρρέρ | "Ο Μίμης Πλέσσας ήταν τρεις ημέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει" (βίντεο)

Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά. Σήμερα μπορώ και σας μιλώ, όπως μπόρεσα και χθες χάρη στην πολύτιμη βοήθεια φίλων που μου έφεραν τηλέφωνο για να μπορώ να μιλάω. 70 ώρες χωρίς ρεύμα ξέρετε τι σημαίνει; Μιλήσατε για την παγωνιά, το φαγητό, τη θέρμανση και όλα αυτά.

Εγώ θα σας πω κάτι άλλο. Έλλειψη επικοινωνίας. Έχω τρία μηνύματα στη διάθεση των Αρχών που μου είπανε sos πεθαίνουμε εχθές. Παιδάκι που το σώσαμε από πνευμονία, αν δεν ερχόταν είχε άλλη μία ώρα ζωής, κυρία μεγάλη που την κουβάλησαν 4 μέσα από τα χιόνια για να σωθεί.

Προσφέρθηκαν να έρθουν να πάρουν τον Μίμη και να τον πάνε σε ασφαλές μέρος. Εγώ ήθελα να μείνω εδώ και να δώσω τη μάχη μου και ο Μίμης τρεις μέρες κάτω από τις κουβέρτες για να αντέξει.

Ήθελα να δώσει τη μάχη από εδώ και όχι να βλέπω τα πράγματα από ένα ασφαλές σημείο. Έσωσα δύο μωρά από πνευμονία και μία κυρία μεγάλη. Αυτοί θα ήταν νεκροί αν δεν ερχόταν χθες το ρεύμα και έχω και αποδείξεις. Θα θρηνούσαμε νεκρούς. Γι' αυτό παρακαλώ την πολιτεία να σπεύσει να ανοίξει τους δρόμους και να δώσει ρεύμα. Θα θρηνήσουμε θύματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ