Follow us

Ελένη Μενεγάκη | "Θεωρώ ότι είμαι η πιο τυχερή από όλους σε αυτό το στούντιο - Δε μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου"

Η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε το πως κατάφερει να φτάσει στο σπίτι της το απόγευμα της Δευτέρας εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη NDP

Την περιπέτειά της μέχρι να επιστρέψει σπίτι της στα Μελίσσια μετά την εκπομπή της Δευτέρας περιέγραψε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της η Ελένη Μενεγάκη. Η διάσημη παρουσιάστρια μιλώντας για όλα όσα έλαβαν χώρα στην Αττική τις τελευταίες ημέρες εξέφρασε τις σκέψεις της αλλά και το πως βίωσε την κακοκαιρία "Ελπίς".

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη εξομολογήθηκε: "Ας το διασκεδάσουμε. Ας το κάνουμε λίγο πλάκα. Όσο μας παίρνει δηλαδή. Όσο ο καθένας μπορεί να κάνει πλάκα με τους δικούς του ανθρώπους και με εκείνους που δεν έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ όσο κάποιοι άλλοι, γιατί κάπου και πλάκα δεν παίρνει. Δηλαδή εντάξει".

Και συμπλήρωσε: "Να πούμε, Δευτέρα, με το που τελείωσε η εκπομπή και φύγαμε από εδώ, βγήκαμε όλοι έξω και είδαμε ένα κάτασπρο περιβάλλον. Δεν ήταν έτσι όταν μπήκαμε μέσα το πρωί. Είχε τεράστια διαφορά. Είπαμε τι ωραία, αχ τα καταφέραμε, φεύγουμε να φτάσουμε σπίτι μας. Θεωρώ ότι είμαι η πιο τυχερή από όλους, μα από όλους σε αυτό το στούντιο γιατί άκουσα για ώρες που έκαναν για να φτάσουν συνεργάτες μας που δε μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου. Θα μου πεις το μυαλό μου δε μπορεί να συλλάβει και πως έκλεισε η Αττική Οδός. Έλεγα ότι αυτός ο δρόμος ότι και να γίνει θα είναι πάντα ανοιχτός. Λες την Αττική Οδό την πληρώνουμε και τη φροντίζουν. Έχουν έναν παραπάνω λόγο...".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ