Follow us

Kατερίνα Καραβάτου | Βαρύ πένθος ξανά για την παρουσιάστρια

Δυσάρεστα νέα για την Κατερίνα Καραβάτου, μερικούς μήνες μετά την απώλεια της μητέρας της.

Κατερίνα Καραβάτου NDP

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την Κατερίνα Καραβάτου, με την ίδια να μοιράζεται τα συναισθήματά της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια, μόλις τρεις μήνες αφότου έχασε τη μητέρα της, βυθίστηκε ξανά στο πένθος, καθώς "έφυγε" από τη ζωή η αγαπημένη της θεία.

Κρατερός Κατσούλης | "Εγώ είχα πει ότι δεν αντέχω άλλο" (βίντεο)

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία της θείας της, Αρτεμούλας, έγραψε στα stories της το ακόλουθο συγκινητικό κείμενο, προκειμένου να την "αποχαιρετήσει":

"Η θεία μου η Αρτεμούλα. Η υπέροχη θεία μου ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ. Πόσα ευχαριστώ της είπα σήμερα, δεν φαντάζεται κανείς. Ούτε καν εκείνη".

Kατερίνα Καραβάτου | Βαρύ πένθος ξανά για την παρουσιάστρια

Θυμίζουμε ότι η μητέρα της πέθανε στις αρχές Νοεμβρίου, με την ίδια να γράφει στα social media της:

Για να δούμε τι μπορώ να γράψω κάτω από μια φωτογραφία στα social media για τη μαμά μου? Αυτομάτως σκέφτομαι γιατί πρέπει να γράψω κάτι στα social media για τη μαμά μου. Γιατί πως αλλιώς θα συνεχίσω, ξέρω γω, ενώ έχει συμβεί αυτό που καθορίζει τα πάντα και να κάνω ένα άσχετο ποστ? Και πως μπόρεσα να το κάνω ας πούμε για τον μπαμπά μου? Σωστά. Μπα. Λάθος. Τώρα ξέρω καλύτερα. Οχι. Δεν ξέρω καλύτερα. Τώρα είμαι αλλιώς. Θα γράψω μόνο ότι σκεπτόμενη ποια φωτογραφία θα ήθελα να θυμάμαι από εκείνη, είναι η φωτογραφία που θα ήθελε να θυμάται η μαμά, τον μπαμπά μου. Από τη βάφτιση της Αέλιας. Μόνο αυτό. Τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε όλοι. Τα υπόλοιπα δικά σας και δικά μου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ