Follow us

Celebrity News | Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρέδωσε μαθήματα στους influencers, η Ρούλα Κορομηλά ποζάρει στον φακό της ανιψιάς της κα όλα τα νέα

Ο Τάσος Χαλκιάς για την κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου: " Όταν δεν ξέρεις με ποιον μιλάς, πρέπει να σου μάθουν με ποιον μιλάς", η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο "Ενώπιος Ενωπίω", η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λέει: "Τα λεφτά που παίρναμε στο "Survivor" ήταν λίγα γι' αυτά που περνάγαμε", και ποιος είπε: "Για τον Λιγνάδη το μόνο που ήταν γνωστό, ήταν σεξουαλική του προτίμηση. Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε τέτοιες γκρίζες ζώνες".

MissBloom TEAM
celebrity news

Ο Τάσος Χαλκιάς για την κόντρα με την Ιωάννα Μαλέσκου: " Όταν σου κάνουν ένα κοπλιμέντο οφείλεις να το πάρεις έτσι κι όχι αλλιώς - Όταν δεν ξέρεις με ποιον μιλάς, πρέπει να σου μάθουν με ποιον μιλάς"

Celebrity News |  Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρέδωσε μαθήματα στους influencers, η Ρούλα Κορομηλά ποζάρει στον φακό της ανιψιάς της κα όλα τα νέα

Στο "Στούντιο 4" της ΕΡΤ1 βρέθηκε καλεσμένος ο Τάσος Χαλκιάς. Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην παρουσία του στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, εξηγώντας ποιο πράγμα ήταν αυτό που τον πείραξε και αποκάλυψε το αν θα ξαναπήγαινε.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο "Ενώπιος Ενωπίω" | Η εξομολόγηση που τη "λύγισε" & η απάντηση για την παρεξήγηση με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο πλατό της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω". Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 αναφερόμενη στη μεγάλη καριέρα της στον χώρο του θεάματος αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, "έπαιξε" ένα βίντεο με την αγαπημένη της αδερφή να κάνει δηλώσεις για τη σχέση τους. Μετά το απόσπασμα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε για λόγια καρδιάς για εκείνη: "Έχουμε μεγάλη σχέση με τη Νία, γιατί είμαστε πολύ διαφορετικές και ίσως αυτό να δημιουργούσε και συνθήκες ανάφλεξης αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνη. Η μαμά μου μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε "ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις". Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή τη θεωρούσε μια από τις τρέλες μου". Οι οικογενειακές τους φωτογραφίες της προκάλεσαν δάκρυα στα μάτια της. "Ωχ τι μου έκανες τώρα;" είπε.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: "Τα λεφτά που παίρναμε στο "Survivor" ήταν λίγα γι' αυτά που περνάγαμε"

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραχώρησε συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Καμέα για την εκπομπή "Status". Η δημοφιλής "Survivor" μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο κάνοντας μερικές αποκαλύψεις.

Σχολιάζοντας το "Survivor 2022" η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μοιράστηκε τις χρηματικές αμοιβές της δικής της φουρνιάς Μαχητών, σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν ανταποκρίνονταν στις δυσκολίες του reality: "Οι φετινοί παίκτες έχουν αντιγράψει χαρακτήρες και συμπεριφορές του περσινού παιχνιδιού. Η αμοιβή μας ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ήταν πολύ λίγα γι’ αυτά που περάσαμε. Εγώ ακόμα δυσκολεύομαι. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλά τα λεφτά. Τα συμβόλαια των Διασήμων διαφέρουν, άλλα υπογράφει ο ένας και άλλα ο άλλος. Στους μαχητές όμως, είναι ίδια τα λεφτά".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η μέρα που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρέδωσε μαθήματα στους influencers

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Tο τελευταίο διάστημα γίνεται πολύ μεγάλη κουβέντα για τους influencers που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, το ρόλο τους και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν σχεδόν κάθε σφαίρα της δημόσιας ζωής. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είμαι βέβαιος πως δε θα ήθελε ποτέ να τον συνοδεύει ο συγκεκριμένος επαγγελματικός (;) τίτλος και πολύ καλά κάνει. Με την πρόσφατη κίνησή του όμως -που γνωστοποίησε μέσω Instagram- μας ανάγκασε για ακόμη μία φορά να υποκλιθούμε.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ρούλα Κορομηλά στον φακό της αγαπημένης της ανιψιάς! Το απολαυστικό βίντεο της παρουσιάστριας

Ρούλα Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά έχει χτίσει μία διαδραστική σχέση με τη διαδικτυακή της παρέα ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που της έχει επιτρέψει να πάρει μία γεύση από τις στιγμές της καθημερινότητάς της. Αυτή τη φορά η λαμπερή παρουσιάστρια "ξαναχτύπησε" κάνοντας ένα ιδιαίτερο και με τον τρόπο του οικογενειακό post.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

"Για τον Λιγνάδη το μόνο που ήταν γνωστό, ήταν σεξουαλική του προτίμηση. Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε τέτοιες γκρίζες ζώνες"

Δημήτρης Λιγνάδης

Ο Σπύρος Σαραφιανός παραχώρησε μία συνέντευξη στη Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό "Λοιπόν". Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις αποκαλύψεις του κινήματος #Metoo οι οποίες οδήγησαν στην προφυλάκιση τόσο του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Σπύρος Σοφιανός δήλωσε πως στέκεται υπέρ των θυμάτων και πως δεν οι συμπεριφορές των άλλοτε μεγάλων ανδρών του καλλιτεχνικού χώρου δεν μπορούσαν να φανούν: "Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις την ιδιωτική πλευρά των ανθρώπων. Όλο αυτό το θέμα μου προξένησε μια τεράστια λύπη. Σαφέστατα είμαι δίπλα σε όσους έχουν υποστεί τέτοιες συμπεριφορές και πράξεις. Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ