Follow us

Anita Brand | "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

"Κάθε μέρα μπαίνω να δω αν είδες τις τελευταίες φωτογραφίες που σου έστειλα, μα δεν τις έχει δει ακόμα…"

Anita Brand

Την απώλεια του πολυαγαπημένου της μπαμπά θρηνεί εδώ και μερικές ημέρες η Anita Brand, που είχε μοιραστεί τα δυσάρεστα νέα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η γνωστή make up artist είχε δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες του γράφοντας:

"Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, ανησυχώντας για το αν είμαι καλά αλλά και όλους όσοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του πατέρα μου. Ακούγεται περίεργο αλλά το να διαβάζω όλα αυτά τα μηνύματα με βοηθά να απαλύνω τον πόνο λίγο, νιώθω την αγάπη και βοηθά, βοηθά να ξέρω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί από εσάς που κάθισαν κάτω, αφιέρωσαν μια στιγμή από τις πολυάσχολες ζωές τους και μου έγραψαν μερικές σκέψεις από την καρδιά τους.

Ξέρω ότι σας λείπω εγώ και τα live βίντεό μας ακόμη περισσότερο, γι' αυτό σύντομα θα ανεβάσω κάποια που έχω κάνει πριν από λίγες εβδομάδες αλλά τώρα η καρδιά μου πονάει και δεν μπορώ να ξέρω πότε και πώς θα είμαι σε θέση να καθίσω ξανά μπροστά σε κάμερα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο να γίνω καλά, θέλω χρόνο να βάλω τα "σπασμένα μου κομμάτια” ξανά στη θέση τους.

Το 2021 ήταν ήδη ένας τραυματικός χρόνος για εμένα και την οικογένειά μουκαι δεν έχω ακόμη αναρρώσει πλήρως από αυτόν. Προσευχόμουν στον Θεό να μην μας πάρει άλλη ψυχή από την οικογένειά μας.

Loading...

Loading...

Το απόγευμα της Πέμπτης 27/1 λοιπόν, αναφέρθηκε ξανά σε εκείνον όταν ανάρτησε σειρά φωτογραφιών με τον γιο της, συνοδεύοντάς τις με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

Anita Brand | "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

"Κάθε μέρα μπαίνω στο Facebook, να δω αν είδες τις τελευταίες φωτογραφίες που σου έστειλα για να σου πω πως πήγα τον μικρό τη βόλτα που πηγαίναμε τόσα χρόνια μαζί, μα δεν το έχει δει ακόμα…"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ