Follow us

Κατερίνα Παπακωστοπούλου | "Η κόρη μου έπαθε μια σοβαρή λοίμωξη - Έμεινε 10 ημέρες στην εντατική"

"Έπαθα φοβερές κρίσεις πανικού - Κατέρρευσα μέσα στο αυτοκίνητο. Έκανα ψυχοθεραπεία". Όσα αποκάλυψε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια σε νέα της συνέντευξη.

Κατερίνα Παπακωστοπούλου NDP

Στις "Μαμά-δες" και τη Ζωή Κρονάκη μίλησε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα υγείας της κόρης της, αλλά και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της μετά το διαζύγιο.

Κατερίνα Παπακωστοπούλου | Η εξομολόγησή της: "Η κόρη μου έπαθε μια σοβαρή λοίμωξη - Έμεινε 10 ημέρες στην εντατική"

Όταν ήταν πέντε χρονών η κόρη μου, της έβαζα το καμαρίνι δίπλα για να τρώει και εκείνη χαρούμενη που βλέπει να τρώει το πουλάκι. Αυτό ήταν άρρωστο γιατί το έβλεπε και μαδούσε, με αποτέλεσμα με την ανταλλαγή των υγρών όπως αυτό έτρωγε –κάτι έγινε και με το φαγητό της μικρής- έπαθε χλαμύδια ψιττάκωσης, είναι μία πάρα πολύ σοβαρή μικροβιακή λοίμωξη στα πνευμόνια της που κάνει τη λεγόμενη πλευρίτιδα.

Το παιδί υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Ήμασταν 1,5 μήνα στο νοσοκομείο, 10 ημέρες στην εντατική. Ήταν μία οδυνηρή εμπειρία και για το παιδί και για εμένα, και για τον πρώην άντρα μου που συνετέλεσε καθοριστικά και στην πορεία μετά της σχέσης μας.

Είχαμε τελείως διαφορετικό τρόπο διαχείρισης στο συμβάν. Τότε ήμουν πιο ψύχραιμη, εκείνος κατέρρεε. Όταν τελείωσε αυτή η περιπέτεια έπαθα φοβερές κρίσεις πανικού. Ενώ αυτό τελείωσε το Πάσχα, εγώ γυρνώντας από την άδειά μου τον Αύγουστο κατέρρευσα μέσα στο αυτοκίνητο. Έκανα ψυχοθεραπεία.

Kανένα διαζύγιο δεν είναι ρόδινο και εύκολο. Με τα χρόνια όμως, και αν βάλεις πίσω τις πιθανές κόντρες στα οικονομικά που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια και σκεφτείς ότι με αυτόν τον άνθρωπο πρέπει να είμαι καλά και πρέπει να μεγαλώσω το παιδί μου με έναν υγιή τρόπο, χτίσαμε με τον μπαμπά της μία υγιή σχέση. Δεν σου κρύβω ότι σήμερα είμαστε αδέρφια και ότι ο πρώην άντρας μου με τον νυν σύζυγό μου είναι πολύ καλοί φίλοι. Στην ουσία ο νυν σύζυγός μου ζήτησε το χέρι μου από τον πρώην σύζυγό μου.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Mega Καλημέρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ