Celebrity News | Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του DWTS, ο ενθουσιασμός του Νίκου Κοκλώνη που βρέθηκε στο show και όλα τα νέα

Η Έλενα Χριστοπούλου στον Γιώργο Λιάγκα: "Νομίζω ότι με έπιασε κρύος ιδρώτας πάλι - Κακώς μου το θύμισες", ο Σπύρος Μπιμπίλας στην "Ελένη": "Δεν ήθελα να είμαι ποτέ πρώτο όνομα - Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν άγχος", ποια ηθοποιός είπε: "Εγώ αποφάσισα να φύγω από τη "Λάμψη". Ο Φώσκολος το πήρε πολύ γλυκά".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του DWTS!

Αυλαία έριξε το βράδυ της Παρασκευής το "Dancing with the Stars" μέσα από τη συχνότητα του STAR. Το φιλανθρωπικό σόου χορού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, όπως η ίδια είχε ανακοινώσει το βράδυ της Κυριακής, έκανε φινάλε μια εβδομάδα νωρίτερα, λόγω της κατάστασης με την πανδημία στη χώρα και τα αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού στο σόου.

Περισσότερα στο Yupiiii.gr

DWTS | Πιο ενθουσιασμένος από ποτέ ο Νίκος Κοκλώνης: "Μπράβο στην πιο sexy μαμά της ελληνικής τηλεόρασης"

Η Βασιλική Μιλλούση επανήλθε στο ballroom του DWTS χορεύοντας για προτελευταία φορά μια εκρηκτική samba στους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα. Το χρυσό κορίτσι της ενόργανης κι ο Μαξίμ μάγεψαν κοινό κι επιτροπή με το "Αεράκι" λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια. Μετά το τέλος της χορογραφίας ο Νίκος Κοκλώνης σηκώθηκε όρθιος και τη χειροκροτούσε λέγοντας πως ενώ περίμενε ότι θα δει κάτι ξενέρωτο τελικά τον διέψευσε.

Περισσότερα στο Yupiiii.gr

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην "Ελένη": "Δεν ήθελα να είμαι ποτέ πρώτο όνομα - Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν άγχος"

Καλεσμένος στην "Ελένη" βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και Πρόεδρος του ΣΕΗ συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στο MEGA και μίλησε για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, το Netflix και τη δεύτερη καριέρα που κάνει από τη στιγμή που έχει βγει στη σύνταξη.

Περισσότερα στο Yupiiii.gr

"Εγώ αποφάσισα να φύγω από τη "Λάμψη". Ο Φώσκολος το πήρε πολύ γλυκά"

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο πλατό της εκπομπής "Στούντιο 4". Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη αναφερόμενη τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή.
Περισσ

σε Γιώργο Λιάγκα: "Νομίζω ότι με έπιασε κρύος ιδρώτας πάλι - Κακώς μου το θύμισες"

Καλεσμένη στο "Πρωινό" βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Έλενα Χριστοπούλου. Η μάνατζερ μοντέλων και κριτής του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" συνάντησε τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για το σόου ταλέντων, τη διαμάχη της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και την αποφυλάκιση των δραστών που είχαν κάνει τη ληστεία στο σπίτι της.

Περισσότερα στο Yupiiii.gr

Tags