Follow us

Κατερίνα Στικούδη | Διέρρηξαν τη δερματολογική κλινική που έχει μαζί με το Θηρίο (βίντεο)

Δες καρέ καρέ όσα συνέβησαν μέσα στην κλινική.

Κατερίνα Στικούδη ant1

Δυσάρεστα ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο για την Κατερίνα Στικούδη, αφού, όπως έγινε γνωστό, ένας κλέφτης μπήκε στη δερματολογική κλινική που διατηρεί μαζί με το Θηρίο στο κέντρο της Αθήνας.

Κατερίνα Καινούργιου | Η πρώτη φωτογραφία από τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων

Το βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας της επιχείρησης δείχνει τον κλέφτη να ψάχνει τα συρτάρια για χρήματα, φανερά αγχωμένος μήπως κάποιος τον δει. Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, ο οποίος πρόλαβε να πάρει περίπου 500 ευρώ μετρητά και δύο tablets.

Κατερίνα Στικούδη | Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της - "Δε θέλω να μιλάω πάρα πολύ για αυτόν"

Το Θηρίο ανέβασε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας στο προφίλ του στο Facebook κι έγραψε: "Ληστεία στο derma pro σήμερα στις 10:28 το βράδυ με ευτυχώς μικρή ζημιά, κάποια μετρητά και 2 iPad, η αστυνομία έφτασε στον χώρο σε ακριβώς 1.5 λεπτό βάση καταγραφικού. Ο κλέφτης μπήκε από την πίσω πόρτα (φωταγωγό) όποτε δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν στον πολυσύχναστο δρόμο!".

Δες το βίντεο

Ληστεία στο derma pro σήμερα στις 10:28 το βράδυ με ευτυχώς μικρή ζημιά, κάποια μετρητά και 2 iPad, η αστυνομία έφτασε στον χώρο σε ακριβώς 1.5 λεπτό βάση καταγραφικού Ο κλέφτης μπήκε από την πίσω πόρτα (φωταγωγό) όποτε δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν στον πολυσύχναστο δρόμο!

Posted by Konstantinos Drakoulas on Thursday, January 27, 2022

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ