Follow us

Σαρμπέλ | Η σπάνια εξομολόγηση για τη γυναίκα του, τα χειρουργεία και την περιπέτεια της υγείας του

"Ναι είμαι παντρεμένος! Βλεπόμαστε λίγο… Είναι σαν να είμαι single πάλι"

Σαρμπέλ ANT1

Καλεσμένος στην εκπομπή "After Dark" βρέθηκε ο Σαρμπέλ, ο οποίος έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Αρχικά μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια, που πέρασε με την υγεία του, για τις εγχειρήσεις που χρειάστηκε να κάνει στο λαιμό και την αφωνία: "Το lockdown ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα γιατί δυστυχώς έκανα μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό. Ήμουν μόνος μου στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ δύσκολα, γιατί έβγαζα συνεχώς όγκους στον λαιμό μου. Μου το έβγαζαν και ξαναγυρνούσε. Έκανα πάρα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είναι μεγάλη ιστορία… Είχα χάσει τον πατέρα μου πριν κάποια χρόνια, νομίζω το έπαθα από το στρες. Δεν έχω αρρωστήσει ξανά έτσι στη ζωή μου", είπε.

Κατερίνα Στικούδη | Διέρρηξαν τη δερματολογική κλινική που έχει μαζί με το Θηρίο (βίντεο)

"Όταν πέθανε ο πατέρας μου πριν πέντε χρόνια, μετά κατηφόρα. Ήμουν συνέχεια άρρωστος, όλο κάτι πάθαινα, πολύ στρες. Έτσι ξαφνικά έβγαλα όγκο στον λαιμό. Πάρα πολύ δύσκολα. Ευτυχώς δεν ήταν κοντά στις χορδές και δεν μου πείραξε τη φωνή. Έτσι πέρασα την καραντίνα στο Λονδίνο, με χειρουργεία και αφωνία. Όλα καλά, όμως τώρα!", εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως είναι παντρεμένος, ενώ έδωσε μερικές λεπτομέρειες για το γάμο, αλλά και τη σύζυγό του: "Ναι είμαι παντρεμένος! Ο γάμος έγινε στην Σαντορίνη. Η γυναίκα μου είναι Λιβανέζα, την γνώρισα στην Ελλάδα. Ήρθε Λονδίνο και είναι πολύ πετυχημένη στη δουλειά της, πάει πολύ καλά. Δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Ταξιδεύει πολύ, είναι πολύ αφοσιωμένη στην καριέρα της. Βλεπόμαστε λίγο… Είναι σαν να είμαι single πάλι".

Κατερίνα Καινούργιου | Η πρώτη φωτογραφία από τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ