Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | "Δεν τολμάμε να βγούμε από το σπίτι"

Η παρουσιάστρια παραμένει εγκλωβισμένη στο σπίτι της.

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη | Ξεσπά για τα άσχημα σχόλια - “Γριά, μπάζο είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω” NDP

Μπορεί η κυκλοφορία στους περισσότερους δρόμους να έχει αποκατασταθεί πλέον, ωστόσο η Ελεονώρα Μελέτη, όπως αποκάλυψε με μια ανάρτησή της στο Instagram, παραμένει εγκλωβισμένη στο σπίτι της εξαιτίας του χιονιά.

Ζωζώ Σαπουντζάκη | Δες φωτογραφίες από τις ζημιές στο σπίτι της μετά την έκρηξη στη Συγγρού

"Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους. Εμείς παραμένουμε εγκλωβισμένοι στο σπίτι καθώς η κλίση του δρόμου όπου μένουμε δεν επιτρέπει τη διέλευση εκχιονιστικού. Θα περιμένουμε απλά να λιώσουν τα χιόνια. Μέχρι τότε θα κάνουμε υπομονή, κ δεν τολμάμε να βγούμε από το σπίτι τις επικίνδυνες ώρες λόγω πάγου. ( πολύ πρωινές ώρες - κ μετά τη Δύση).

Θανάσης Βισκαδουράκης | Το "ζεστό" σπίτι στο οποίο μένει μαζί με την όμορφη οικογένειά του

Να, σήμερα το πρωί , στις 05:30 περπατώντας για να βγω σε κεντρικό δρόμο προκειμένου να με πάρουν για τη δουλειά, είχα μια άνευ προηγούμενου τούμπα. Στην αρχή ήταν "άουτς" μόλις είδα ότι δεν έσπασα κάτι, απλά με έπιασε νευρικό γέλιο. Γέλαγα ασταμάτητα κάνοντας εικόνα την αφεντιά μου να πατινάρει σαν καρτούν πριν σκάσει σαν καρπούζι! Κ εκεί συνειδητοποίησα την αναγκαιότητα του γέλιου! Με αυτές τις χαμογελαστές φωτογραφίες λοιπόν σας εύχομαι να αφήσετε όλη τη ταλαιπωρία αυτής της εβδομάδας κ να χαμογελάσετε κ πάλι τις μέρες που έρχονται… καλό σκ!", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Δες την ανάρτησή της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ