Follow us

Γιώργος Καπουτζίδης | Σε τραγική κατάσταση μετά τον τραγικό θάνατο του Πάνου Νάτση

Τι είπε συνεργάτιδα του σεναριογράφου/ηθοποιού;

MissBloom TEAM
Γιώργος Καπουτζίδης

Πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστή η τραγική είδηση ότι ο 31χρονος ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα.

Πάνος Νάτσης | Σε πάρτι με τον Γιώργο Καπουτζίδη λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο (φωτογραφία)

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Ήβη, του οποίου εργαζόταν ο Πάνος Νάτσης, Μαργαρίτα Δρούτσα, μίλησε στην εκπομπή "Τι λες τώρα", περιγράφοντας τι συνέβη, αλλά και αποκαλύπτοντας την τραγική κατάσταση της ψυχολογίας του στενού συνεργάτη του και φίλου του, Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο Πάνος Νάτσης στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση

"Μετά την παράσταση βρέθηκαν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη για να γίνουν τα γενέθλια. Μετά κανείς δε ξέρει τι έφυγε και που πήγε ο Πάνος. Ήταν οδηγός μηχανής για πολλά χρόνια. Ήμασταν 3 χρόνια σε αυτή την παράσταση. Ήταν ένα παιδί όλο ζωή. Ήταν καλόκαρδος και τον αγαπούσαμε όλοι. Είχε δεθεί πάρα πολύ με τους συμπρωταγωνιστές του και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Ο Γιώργος από ό,τι ξέρω είναι σε τραγική κατάσταση. Σε τραγική κατάσταση. Το γνωρίζω αυτό. Δεν του μίλησα εγώ, αλλά ο παραγωγός μας, Πάνος Κατσαρίδης. Από εκείνον το έμαθε ο Γιώργος. Από τον Πάνο Κατσαρίδη", είπε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ