Follow us

Θανάσης Βισκαδουράκης για Μυριέλλα Κουρεντή | "Δεν θα έκανα ποτέ παρέα μαζί της"

"Με τη Μυριέλλα δεν μιλήσαμε ποτέ. Η Μυριέλλα μου έκλαιγε και μου έλεγε δεν θα σε ξαναψηφίσω και μετά με ξαναψήφιζε".

MissBloom TEAM
Θανάσης Βισκαδουράκης

Κανείς δεν περίμενε πως την Τετάρτη θα αποχωρήσει ο Θανάσης Βισκαδουράκης από το Survivor. Ο ίδιος μίλησε για την εμπειρία του στην εκπομπή #LoveIt, ενώ από τη συνέντευξή του δεν έλειψαν και οι αιχμές για τους συμπαίκτες του, με κυριότερες εκείνες για την Μυριέλλα Κουρεντή.

"Επειδή η Μυριέλλα είναι ακόμη στο παιχνίδι δεν μπορώ να πω πολλά. Θα σου έλεγα διαφημίσεις και ο νοών νοείτο. Της είπα ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα έκανα ποτέ παρέα, ούτε εντός ριάλιτι, ούτε εκτός. Αυτά", είπε.

Θανάσης Βισκαδουράκης | Το "ζεστό" σπίτι στο οποίο μένει μαζί με την όμορφη οικογένειά του

"Όταν μπήκα στο παιχνίδι είδα ότι όλοι μπήκαν με στρατηγικές, με τακτικές, αυτά όμως δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν ξέρω τι έχετε δει για το ειδύλλιο Μυριέλλας- Κατσαούνη, αλλά θα σας πως μια αρχαία ατάκα. Πράσσειν άλογα. Χαίρομαι που υπάρχουν τακτικές, αλλά δεν συμμετείχα ποτέ", πρόσθεσε.

"Με τη Μυριέλλα δεν μιλήσαμε ποτέ. Η Μυριέλλα μου έκλαιγε και μου έλεγε δεν θα σε ξαναψηφίσω και μετά με ξαναψήφιζε. Ο Γιωρίκας είναι ένα παιδί που έχω στην καρδιά μου. Τον έχω σαν γιο μου. Μιλήσαμε πολύ για φτώχεια. Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν είναι καλό παιδί, τσακώθηκε με όλη την ομάδα μας πλην της Μυριέλλας. Έχασε η ομάδα την ασυλία κι αυτή αγκαλιαζόταν και φιλιόταν με τον Κατσαούνη μέσα στην πισίνα", κατέληξε.

Δέσποινα Βανδή | Το νέο μανικιούρ της έχει το πορτραίτο της από την "Αυλή του Παραδείσου"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ