Follow us

Celebrity News | Εκτός Survivor ο Γιωρίκας Πιλίδης & έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου μετά την επίθεση σε ρεπόρτερ της εκπομπής της

Η Μυριέλλα Κουρεντή γυρνάει την πλάτη στον Γιώργο Κατσαούνη, το συγγνώμη στην ομάδα της & και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση & τα δάκρυα του Αντίνου Αλμπάνη για τον θάνατο του Πάνου Νάτση: "Δεν έχουμε την πολυτέλεια σαν έθνος να χάνουμε νέα παιδιά".

MissBloom TEAM
yupiii

Survivor | Φανερά φορτισμένος ο Γιώργος Κατσαούνης: "Νιώθω για ακόμα μία φορά προδωμένος από την ομάδα μου"

Celebrity News | Εκτός Survivor ο Γιωρίκας Πιλίδης & έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου μετά την επίθεση σε ρεπόρτερ της εκπομπής της

Τελείως στην άκρη έχουν κάνει οι Μαχητές των Γιώργο Κατσαούνη μετά απ' όλα όσα συνέβησαν και τα σενάρια στρατηγικής. Παρόλο που αρχικά ο πλέον απομονωμένος παίκτης των μπλε εμφανίστηκε εκνευρισμένος μαζί τους, ύστερα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

"Τα παιδιά δεν μου μιλάμε στην καλύβα διότι και ξέρουν ότι δεν τους συμφέρει να μου μιλάνε γιατί θέλουν να με βγάλουν από το παιχνίδι. Μια αυτό με την Παρασκευή μια βρέθηκα ανάμεσα… και λέω εγώ τώρα, παραποίησε η Μυριέλλα τα λόγια μου και μου τη φύλαγε από τον αγώνα μπάσκετ όταν μου είχε ότι θα μετανιώσω τη συμπεριφορά μου, ο Σάββας πήγε και της πέταξε ό,τι της πέταξε, βρήκε αφορμή, παραποίησε τα λόγια μου, ο Λάμπρος δεν ξέρει τίποτα και με έβγαλαν όλοι ψεύτη, Βρήκαν ένα παιδί που δεν μιλάει δεν λαλάει, όλοι ρουφιάνοι είναι εδώ μέσα... Καλύτερα είναι από τη μια να κάθομαι μόνος μου παρά να έχω τέτοιες φιλίες, ο Σάββας σίγουρα με έχει θάψει…. Τα ζώα του βλάχου της Θεσσαλίας έχουν περισσότερο μυαλό από τα ζώα εδώ πέρα" ανέφερε στην αρχή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Δάκρυσε ο Αντίνοος Αλμπάνης για τον θάνατο του Πάνου Νάτση: "Δεν έχουμε την πολυτέλεια σαν έθνος να χάνουμε νέα παιδιά"

Αντίνοος Αλμπάνης

Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο πλατό της εκπομπής "Καλύτερα δε Γίνεται" βρέθηκε πριν από μικρό χρονικό διάστημα ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια του ALPHA και τους συνεργάτες της, αναφερόμενος, στη μάχη του με τον καρκίνο, στη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και στο τροχαίο που κόστισε τη ζωή του καλού του φίλου και συναδέλφου, Πάνου Νάτση.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Η Μυριέλλα Κουρεντή γυρνάει την πλάτη στον Γιώργο Κατσαούνη! Η συγγνώμη στην ομάδα της & και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

survivor

Μεγάλες ανατροπές αλλά και μεταστροφές υπήρξαν στο σημερινό συμβούλιο του νησιού. Το love story της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη φαίνεται πως φτάνει στο οριστικό τέλος του. Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες συμφωνώντας μόνο σε ένα πράγμα: στο ότι δεν επιθυμούν να ξαναμιλήσουν για το μεταξύ τους.

Αμέσως μετά η Μυριέλλα Κουρεντή θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα των κόκκινων για τη στάση της: "Θέλω να ζητήσω ένα πολύ μεγάλο συγγνώμη στην ομάδα μου σε όλους. Φέρθηκα επιπόλαια σε ότι αφορά στο θέμα με τη σχέση μου με τον Γιώργο. Εξαρχής προκάλεσε προβλήματα που εκμεταλλεύτηκε ο Βαλάντης και με έφερε σε ρήξη και με έκανε να νιώσω ότι έχω εχθρούς στην ομάδα αλλά η αφορμή ήταν όλο αυτό που συνέβη με μένα και τον Γιώργο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου μετά την επίθεση σε ρεπόρτερ της εκπομπής της: "Το είδαμε αυτό τώρα;"

Κατερίνα Καραβάτου

Η επιστροφή του Βαλάντη στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή του στο "Survivor" προσέλκυσε έντονο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Ο δημοσιογράφος Αρτ βρέθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" κατά την άφιξη του τραγουδιστή μαζί με την κάμερα της εκπομπής "Τι λες τώρα", κρατώντας και ένα πλακάτ προς τιμήν του Βαλάντη και του νέου του τραγουδιού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Εκτός παιχνιδιού ο Γιωρίκας Πιλίδης - Η αντίδραση των συμπαικτών του

Γιωρίκας Πιλίδης

Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο, ο Γιωρίκας Πιλίδης επέστρεψε στην παραλία των διασήμων. Οι κόκκινοι τον υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες ωστόσο τα νέα δεν ήταν τα επιθυμητά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του πως δεν μπορεί αν συνεχίσει στο παιχνίδι αφού η κατάστασή του δεν το επιτρέπει να γίνει καλά ώστε να ανταπεξέλθει σε αυτές τις συνθήκες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ