Η Μαρία Τζομπανάκη για τη σύντροφο του Ορφέα Αυγουστίδη | "Όταν τη γνώρισα είπα αυτή είναι η νύφη μου"

Η "περήφανη πεθερά" Μαρία Τζομπανάκη μιλάει με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σύντροφο του γιου της και μητέρα του εγγονού της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ
NDP

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ βρέθηκαν η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης. Μαμά και γιος που τη φετινή σεζόν συνεργάζονται και επαγγελματικά στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, μίλησαν τόσο για τη μεταξύ τους σχέση όσο και για τη σχέση της ηθοποιού με τη νύφη της.

Η Μαρία Τζομπανάκη για τη σύντροφο του Ορφέα Αυγουστίδη | "Όταν τη γνώρισα είπα αυτή είναι η νύφη μου"

Ο λόγος για τη Γεωργία, την όμορφη σύντροφο του Ορφέα Αυγουστίδη, με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, τον μόλις 10 μηνών Αχιλλέα – Κωνσταντίνο. Θυμίζουμε ότι οι δυο τους έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, ενώ προσεχώς θα πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο.

Με πολλή αγάπη και τρυφερότητα, η "πεθερά" Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν γνώρισε για πρώτη φορά τη μέλλουσα νύφη της.

Όταν γνώρισα τη Γεωργία και είδα τη σχέση τους, λέω εδώ είναι, αυτή είναι η νύφη μου. Από τη συμπεριφορά του Ορφέα από πριν, είχα καταλάβει ότι πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο. Αλλά όταν την γνώρισα κιόλας είπα, αυτή είναι ένας κορίτσαρος, μια βασίλισσα για να πάρει τη θέση της προηγούμενης βασίλισσας στην οικογένεια.

Χαλάλι της, είναι η χαρά η αγάπη προσωποποιημένη. Όταν τους πήγαμε με τον Γιάννη στο αεροδρόμιο για να φύγουν, δεν μπορούσα να σταματήσω, έκλαιγα και μου έλεγε ο Γιάννης να σταματήσω.

Αναλυτικά όσα είπε στο ακόλουθο απόσπασμα