Follow us

Σοφία Καρβέλα | Πήρε διαζύγιο από τον Θανάση Πανουργιά - Το δημόσιο "σ' αγαπώ" (εικόνες)

"Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Εις διπλούν": Η εξομολόγηση ης Σοφίας Καρβέλα.

Σοφία Καρβέλα

Το διαζύγιό της με τον Θανάση Πανουργιά αποκάλυψε με μια ανάρτησή της η Σοφία Καρβέλα. Για την ακρίβεια, επιβεβαίωσε με τον τρόπο της τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, μιας και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο διαζύγιό τους.

Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια του πρώην συζύγου της, στον οποίο θέλησε να ευχηθεί αναρτώντας σειρά οικογενειακών τους φωτογραφιών στον λογαριασμό τους στο Instagram.

Η σχεδιάστρια μόδας, κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, έγραψε στη λεζάντα της:

Είναι τα γενέθλια αυτού του άντρα. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Εις διπλούν. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε.

Έχουμε μια αξιαγάπητη μικρή ζωή και μπορούμε να είμαστε ο αληθινός μας εαυτός όταν είμαστε ο ένας με τον άλλον, οπότε λειτουργεί. Είναι το μόνο άτομο που μπορεί να με κάνει να μείνω παντρεμένη μαζί του (αφού χωρίσαμε…).

Αυτός ο τύπος είναι. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Σοφία Καρβέλα.

Σοφία Καρβέλα | Πήρε διαζύγιο με τον Θανάση Πανουργιά - Το δημόσιο "σ' αγαπώ" (εικόνες)

Η ανάρτησή της

Loading...

Σοφία Καρβέλα | Πήρε διαζύγιο με τον Θανάση Πανουργιά - Το δημόσιο "σ' αγαπώ" (εικόνες)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ