Follow us

Γενέθλια για τον Δημήτρη Λάλο | Οι σπάνιες φωτογραφίες με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου, και τη μοναχοκόρη τους

Γενέθλια για τον "Μαθιό" του Σασμού: Οι τρυφερές ευχές από τη σύζυγό του.

Δημήτρης Λάλος Instagram

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα, 31 Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος συμπληρώνει τα 44 χρόνια του. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που φέτος βλέπουμε στην επιτυχημένη σειρά του Alpha "Σασμός", δέχεται όπως είναι φυσικό, πολλές ευχές αγάπης από γνωστούς και φίλους, από τις πρώτες πρωινές ώρες.

"Αυτή είναι η σύζυγός μου" | Ο Δημήτρης Λάλος μας συστήνει για πρώτη φορά τη γυναίκα του

Την πιο ξεχωριστή ανάρτηση όμως την έκανε η σύζυγός του και επίσης ηθοποιός Έλενα Μαυρίδου, που ανέβασε μια φωτογραφία του εορτάζοντα με την κόρη τους και μια με την ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στη μακροσκελή της λεζάντα έγραψε:

Σήμερα έχει γενέθλια ο άντρας μου. Χρόνια πολλά Δημήτρη μου, αγάπη μου. Δεν έχω επαγγελματικές φωτογραφίες μας, να μοιραστώ με τους φίλους μας, γιατί καμία επαγγελματική φωτογραφία δεν μπορεί να καθρεφτίσει , το πόσο υπέροχος σύντροφος και πατέρας είσαι. Απ´το οικογενειακό μας άλμπουμ μια φωτογραφία από τη καραντίνα με τις βόλτες μας στα Πετράλώνα και μια που τρέξαμε μαζί κάποια χιλιόμετρα, λίγο μετά τη γέννηση της κόρη μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου, να έχεις πάντα υγεία και τύχη! Σ´ αγαπάμε πολύ! Ε&Ν @lalos.dimitris

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ