Follow us

Δανάη Μπάρκα | Το τρυφερό βίντεο με τη γιαγιά της και η αποκάλυψη για το ατύχημα

Η γιαγιά Τούλα έγινε καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στο "Πάμε Δανάη".

Δανάη Μπάρκα

Ένα ατύχημα είχε πριν από 10 ημέρες η γιαγιά της Δανάης Μπάρκα και μητέρα της Βίκυς Σταυροπούλου, με την 29χρονη ηθοποιό να το μοιράζεται μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο, εξήγησε ότι πλέον η γιαγιά Τούλα είναι καλά και υπενθύμισε στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο σημαντικό είναι να λέμε "σ' αγαπώ" στους δικούς μας ανθρώπους.

Όπως είπε η παρουσιάστρια του "Πάμε Δανάη", η γλυκύτατη γιαγιά Τούλα έπεσε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει ράμματα, αλλά δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας πια.

Αναλυτικά στη λεζάντα της έγραψε:

Ε, πέσαμε πριν 10 μέρες, χτυπήσαμε,κάναμε τα ράμματα μας,γίναμε μωβ παντού,πάθαμε οι γύρω γύρω 10 εγκεφαλικά απ την τρομάρα και μόλις ακούσαμε το πρώτο "Δαναη μου,ποτέ θα κάνεις παιδάκι να το μεγαλώσω;" βεβαιωθήκαμε ότι όλα είναι καλά 😂😍
-
Ανέβασα ένα στορι πριν,είδατε τον επίδεσμο και τα μηνύματα που πηρα ρωτώντας με "τι έπαθε η γιαγιά μας" ήταν τόσα πολλά που ακόμα Κλάιω🥲
-
Είναι καλά,περασαν 10 μέρες ήδη και όλα σούπερ. Σήμερα τραγουδήσαμε,φτιάξαμε νύχια,μιλήσαμε στο τηλέφωνο με όλη την Ελλάδα και με ρώτησε "πότε θα ξανά αρχίσω γυρίσματα για την εκπομπη;" Ε,όποτε όντως όλα καλά!
-
Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστεί για την αγάπη…μου φώναζε φεύγοντας να σας δώσω την ευχή της!
-
♥️
-#γιαγιαΤουλα
Να λέμε σ αγαπω παιδιά…μεγάλη λύτρωση κι ευτυχια.
⭐️
Καληνύχτα κουκλοι 😘😘

Δανάη Μπάρκα | Το τρυφερό βίντεο με τη γιαγιά της και η αποκάλυψη για το ατύχημα που είχε

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ