Follow us

Celebrity News | Τα γύρισε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Κατσαούνη στο Survivor, η αντίδραση του Σάββα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και όλα τα νέα

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραδέχεται για τον γιο του: "Είπα: "Οκ, ωραίος είναι. Βγήκα έξω και έκανα τσιγάρο"", ο Θανάσης Πάτρας απαντά στην Άννα Φόνσου: "Δεν ειπώθηκε ποτέ αυτό", η Σία Κοσιώνη σε χαλαρές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο της και βόλτα με την μηχανή για τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον γιο του, Μάξιμο.

MissBloom TEAM
Celebrity News

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραδέχεται για τον γιο του: "Είπα: "Οκ, ωραίος είναι. Βγήκα έξω και έκανα τσιγάρο""

Καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγωστόπουλου στο πλατό του "Στούντιο 4" ήταν ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στους παρουσιαστές της ΕΡΤ1 κατά την οποία αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στον ερχομό του γιου του.

"Το παιδί μου ήρθε στις 10 Αυγούστου του 2015. Ήρθε τυχαία στη ζωή μου, ήταν ό,τι πιο ευχάριστο γιατί εγώ ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Ήταν ένα τυχαίο γεγονός. Ήταν το πιο ωραίο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, το να γίνω πατέρας" ανέφερε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Βόλτα με την μηχανή για τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον γιο του, Μάξιμο

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Yupiii πριν από λίγες μέρες τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον γιο του Μάξιμο. Πατέρας και γιος έκαναν τη βόλτα τους στο Κολωνάκι πάνω στη μηχανή που οδηγούσε ο Πέτρος Κωστόπουλος περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Σία Κοσιώνη σε χαλαρές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο της

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Σία Κοσιώνη έχει παραδεχτεί πως όταν είναι εκτός του τηλεοπτικού πλατό του ΣΚΑΙ και δεν παρουσιάζει την επικαιρότητα, προτιμά να απολαμβάνει να περνά χρόνο με τον μικρό της γιο, Δήμο.

Η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΙ ξέκλεψε λίγο χρόνο από την πιεστική καθημερινότητα και πέρασε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με τον 4χρονο γιο της.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Θανάσης Πάτρας απαντά στην Άννα Φόνσου: "Δεν ειπώθηκε ποτέ αυτό"

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στο "Πρωινό" της Δευτέρας και αναφέρθηκε στον Θανάση Πάτρα και όσα είχε πει ο ίδιος για τους παλιούς ηθοποιούς. Ο δημοσιογράφος τοποθετήθηκε το πρωί της Τρίτης και ξεκαθάρισε τι πραγματικά ειπώθηκε.

"Ρε παιδιά, εγώ τι είπα; Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί πραγματικά, με μεγάλο σεβασμό στην κυρία Φόνσου, την πήρα και τηλέφωνο, δεν είπα ποτέ τίποτα γι’ αυτό. Μπορεί να πέσει και στο όριο της παρεξήγησης γιατί πολλές φορές προσπαθώντας κάποιος να υπερασπιστεί κάτι το οποίο δεν είπες, γιατί άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, όταν δεν έχεις πει κάτι σαν αυτό που αναφέρει η κυρία Φόνσου", είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Τα γύρισε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Κατσαούνη! Η αντίδραση του Σάββα & οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με ατυχήματα ξεκίνησε το σημερινό συμβούλιο του νησιού του "Survivor" αφού ο Σπύρος Μαρτίκας μπήκε στον χώρο χωρίς του κολιέ ασυλίας του. Όπως αποκάλυψε ο παίκτης στον Γιώργο Λιανό, ο Γιώργος Κατσαούνης το έσπασε καταλάθος. Το αρχικό καλό κλίμα όμως, δεν κράτησε για πολύ.

Ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε ότι η ομάδα αρχίζει να αναθεωρεί για τον Γιώργο Κατσαούνη, αφού η στάση του έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα. Η κίνηση της ομάδας, σύμφωνα με τις νέες δηλώσεις, είχε συμβολικό χαρακτήρα και δεν είχε σκοπό να τον βγάλει εκτός "Survivor", αλλά να τον επαναφέρει στην τάξη.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ