Follow us

Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου | "Η Μυριέλλα πιστεύει σε πρίγκιπες και σε άσπρα άλογα" (βίντεο)

" Η Μυριέλλα είναι η Ναυσικά 10 χρόνια πριν. Μόλις είδε ότι ο Κατσαούνης δεν είναι αυτό το ιδανικό που πίστευε εκείνη, της τελείωσε".

Ναυσικ΄'α Παναγιωτακοπούλου

Για τη Μυριέλλα Κουρεντή και όλα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο Κατσαούνη μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο χθεσινοβραδινό (31/1) επεισόδιο του Survivor.

Ειδικότερα, η 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο εξήγησε ότι μπορεί να καταλάβει τη συμπαίκτριά της, με την οποία έχει δημιουργήσει και φιλικές σχέσεις, καθώς στο παρελθόν και η ίδια είχε ανάλογο τρόπο σκέψης. Όπως είπε, πριν από 10 χρόνια και η ίδια έβλεπε πιο ρομαντικά τα πράγματα, πιστεύοντας σε "πρίγκιπες και άσπρα άλογα".

Δεν υποστηρίζω την Μυριέλλα, καταλαβαίνω τη Μυριέλλα. Η Μυριέλλα είναι η Ναυσικά 10 χρόνια πριν. Πιστεύει σε πρίγκιπες και σε άσπρα άλογα. Πιστεύει στα παραμύθια, στην καλοσύνη των ανθρώπων, ζει κάπου αλλού.

Δεν ήταν ότι ήξερες ένας άνθρωπο και ερωτεύτηκες αυτό που πραγματικά είναι. Ερωτεύτηκες αυτό είχες πλάσει στο μυαλό σου, ένα ιδανικό. Μόλις είδε ότι ο Κατσαούνης δεν είναι αυτό το ιδανικό που πίστευε εκείνη, που πίστευε ότι είναι ο πρίγκιπας, της τελείωσε. Τόσο απλά.

Nαυσικά Παναγιωτακοπούλου | "Η Μυριέλλα πιστεύει σε πρίγκιπες και σε άσπρα άλογα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ