Follow us

Τζώνη Καλημέρης - Χριστίνα Κοντοβά | Μετά την υιοθεσία της Ada, γάμος για το ζευγάρι (βίντεο)

Ο παραδοσιακός γάμος και το "όχι" στο σύμφωνο συμβίωσης.

Τζώνη Καλημέρης - Χριστίνα Κοντοβά NDP

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος ο Τζώνη Καλημέρης την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου. Παραχωρώντας συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε στη σύντροφό του και σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά, και το κοριτσάκι που υιοθέτησε, τη μικρή Ada.

Τζώνη Καλημέρης | Θα παντρευτεί με τη Χριστίνα Κοντοβά (βίντεο)

Loading...

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα παντρευτούν:

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα υπήρχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι εφόσον μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό μαζί, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα το ό,τι θα περάσει η Χριστίνα, θα είναι και κόρη μου το κορίτσι.

Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω καμία ένσταση, κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης.

Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της" συμπλήρωσε.

Loading...

Ακόμη, μίλησε και για την ασθένεια που πέρασε στο παρελθόν.

Δεν με επηρέασε καθόλου σωματικά, ψυχολογικά, σωματικά η αρρώστια. Καθόλου. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, και; Μπορούσα να κάνω κάτι; Πέρασα αρκετά μεγάλο ζόρι με τις θεραπείες. Μέχρι που πήγα στην Αμερική και "σκότωσα το θηρίο”, βέβαια δεν σκοτώνεται ποτέ, είναι σε χειμέρια νάρκη. Είναι 12 χρόνια τώρα που είμαι μία χαρά. Ευτυχώς για εμένα, οι εξετάσεις είναι επιφανειακές. Είναι ορατό το φαινόμενο. Δεν έπρεπε να κάνω υπερηχογραφήματα. Δεν είχα ακριβώς καρκίνο του δέρματος, είναι ένα λέμφωμα, που είναι ορατό".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ