Follow us

Δημήτρης Παππάς | Ο γιος Χριστίνας Παππά επιβεβαίωσε τη σχέση του με γνωστή ηθοποιό

Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν έγιναν #Instagramofficial

xristina pappa NDP Photo Agency

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ο Δημήτρης Παππάς είναι ζευγάρι με την Άννα Μπεζάν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο επιχειρηματίας και γιος της Χριστίνας Παππά είναι με την ηθοποιό από τον Δεκέμβριο. Οι δυο τους μάλιστα έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι, στη διάρκεια του οποίου μοιράζονταν φωτογραφίες στα social media χωρίς ωστόσο να δείχνουν τα πρόσωπα τους.

Δημήτρης Παππάς | Ο γιος Χριστίνας Παππά επιβεβαίωσε τη σχέση του με γνωστή ηθοποιό

Σήμερα όμως, η Άννα Μπεζάν έκανε τη σχέση τους Instagram official, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία κοινή τους φωτογραφία. Στο τρυφερό στιγμιότυπο, το ζευγάρι είναι αγκαλιά με την ηθοποιό να γράφει "Κάθε μου ενέργεια, είναι μια αντίδραση σου! Κάθε μου σκέψη αντανακλά σε εσένα... Θέλω η κάθε μου ημέρα να ξεκινά μαζί σου!". Η ηθοποιός μάλιστα, παρόλο που μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, φαίνεται πως επισκέπτεται συχνά την Αθήνα, ώστε να είναι κοντά στον αγαπημένο της.

Υπενθυμίζουμε πως γνωρίσαμε την Άννα Μπεζάν μέσα από τον διαγωνισμό μοντέλων Greece's Next Top Model, ενώ στη συνέχεια ασχολήθηκε με την υποκριτική και συμμετείχε σε επιτυχημένες σειρές όπως οι "8 λέξεις" στον ΣΚΑΪ .

Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν

Instagram

Το απόσπασμα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Άννα Μπεζάν στο GNTM

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ