Follow us

Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου | Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

"Αναπάντητες κλήσεις παντού": Full in love η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου | Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη NDP

Τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη επιβεβαίωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Με έναν έμμεσο αλλά σαφή τρόπο, η παίκτρια του παιχνιδιού έβγαλε αληθή τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει σχέση με τον τραγουδιστή, καθώς αναφέρθηκε σε στίχους που έχει γράψει ο μουσικός μιλώντας με υπονοούμενα στον Γιώργο Λιανό.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ρώτησε τους παίκτες πριν μπουν στον "στίβο μάχης” τα συναισθήματά τους και πώς νιώθουν που, χάρη στο έπαθλο επικοινωνίας, θα δουν και θα ακούσουν αγαπημένα τους πρόσωπα μετά από καιρό. Έτσι, όταν πήρε τον λόγο η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε:

"Γιώργο μου δεν είμαι και πολύ καλά. Φυσάω και ξεφυσάω από το πρωί. Θα σου πω μόνο έναν στίχο "Αναπάντητες κλήσεις παντού” και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ". Φυσικά όλοι κατάλαβαν ότι αναφερόταν στον Χρήστο Δάντη ο οποίος έχει γράψει τους στίχους του γνωστού τραγουδιού "Αναπάντητες Κλήσεις” που έχει ερμηνεύσει η Έλενα Παπαρίζου.

Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου | Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ