Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Η αιχμηρή απάντηση στα σχόλια του "Love it" για το pole dancing

"Πρώτα να παρακολουθήσετε αγώνες pole dancing και μετά να κρίνετε αν τα κορίτσια που παίρνουν μέρος σε αυτά το κάνουν για να προκαλούν" είπε μεταξύ άλλων.

Βαλαβάνη NDP

Την αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη προκάλεσαν μερικά σχόλια που ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής Love It. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου και η παρέα της αναφέρθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου στα μαθήματα pole dancing που έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στη Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor.

Μάλιστα, τα μέλη της εκπομπής αναρωτήθηκαν αν το pole dancing είναι τελικά άθλημα ή αν ένας "προκλητικός" χορός, κάτι που εξόργισε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με το pole dancing. Θέλησε λοιπόν να απαντήσει με τον δικό της τρόπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας στα stories της και μερικές παλαιότερες φωτογραφίες της από το DWTS.

Σε αυτά έγραψε:

Ξεκίνησα να κάνω Pole dance το 2011 και έπειτα άρχισα να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά γύρω από αυτό. Δε ξεκίνησα να χορεύω γύρω από τον στύλο γιατί ήθελα να προκαλώ, αλλά γιατί ανακάλυψα μια πολύ ωραία και διαφορετική γυμναστική. Μόλις είδα ένα απόσπασμα από την εκπομπή "Love it” που σχολιάζανε αν το Pole dancing είναι άθλημα ή όχι.

Δε θα μείνω στο αν είναι άθλημα ή όχι αλλά θα ήθελα να πω στους κατά τα άλλα πολύ συμπαθείς παρουσιαστές που απαρτίζουν την εκπομπή πως καλό είναι όταν δε γνωρίζουμε κάποια πράγματα να μην βγαίνουμε δημόσια, να αφήνουμε υπονοούμενα, να προσβάλλουμε ανθρώπους και να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Θα ήθελα πρώτα να παρακολουθήσετε αγώνες pole dancing (να σας ενημερώσω πως τα πανελλήνια πρωταθλήματα ξεκίνησα να τα διοργανώνω εγώ με την εταιρεία μου) και μετά να κρίνετε αν τα κορίτσια που παίρνουν μέρος σε αυτά το κάνουν για να προκαλούν. Ήρεμα το λέω.

Ήταν 2018 όταν μπροστά σε όλο το πανελλήνιο αποφάσισα να χορέψω Pole dancing στο DWTS και δεν το έκανα για να προκαλέσω ή να δείξω τον κ... μου, αλλά για να προσπαθήσω – με τον δικό μου τρόπο – να σταματήσουν να υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Και δε νομίζω πως σε αυτή τη φωτογραφία βλέπω κάτι προκλητικό. ‘Η μήπως κάνω κάτι λάθος;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Η αιχμηρή απάντηση στα σχόλια του "Love it" για το pole dancing
Βαλαβάνη
Βαλαβάνη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ