Follow us

Ιωάννα Παλιοσπύρου | Η πρώτη φωτογραφία μετά το νέο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε

Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, μετά το κρίσιμο δέκατο χειρουργείο: "Η ζωή είναι απρόβλεπτη, μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ".

Ιωάννα Παλιοσπύρου NDP

Τον δικό της αγώνα εξακολουθεί να δίνει η γενναία Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία εδώ και δύο περίπου χρόνια έχει δει τη ζωή της να αλλάζει εντελώς. Η 35χρονη προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητά της, μετά την επίθεση με που δέχθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020.

Loading...

Έτσι, την βλέπουμε να πραγματοποιεί εξόδους με φίλους, ταξίδια σε όμορφα μέρη του εξωτερικού, αλλά και να οργανώνει τα δικά της Podcast. Πολύ δραστήρια και δυνατή, δεν σταματά να στέλνει μηνύματα ενδυνάμωσης σε όσους την ακολουθούν.

Ιωάννα Παλιοσπύρου | "Νιώθω ευλογημένη": Το τελευταίο της ταξίδι πριν το δέκατο κρίσιμο χειρουργείο

Loading...

Πρόσφατα λοιπόν είχε ταξιδέψει στις Βρυξέλλες και είχε πει ότι πρόκειται για το τελευταίο της ταξίδι πριν το δέκατο χειρουργείο. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου λοιπόν επέστρεψε και υποβλήθηκε στο εν λόγω χειρουργείο, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, το πρωί της Πέμπτης 3/2, έγραψε:

"Τη μια μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη.. μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ..το παλεύω.. Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια τους..", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε την ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Τη μια μέρα μπορεί να είσαι σε ένα όμορφο μέρος με αγαπημένους φίλους και την άλλη στο παγωμένο κρεβάτι της χειρουργικής αίθουσας. Η ζωή είναι απρόβλεπτη.. μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ..το παλεύω..Ευχαριστώ τη γιατρό μου και το team του νοσοκομείου που με κάνουν να νιώθω ασφαλής στα χέρια τους..

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ