Follow us

Ελένη Μενεγάκη | "Όταν είχαμε πάει να παντρευτούμε με τον Λάτσιο..."

"Άφηνα τον Γιάννη να τα λέει που ήταν και σοβαρός και εγώ απλά παρακολουθούσα": Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη | 'Όταν είχαμε πάει να παντρευτούμε με τον Λάτσιο...' NDP

Με αφορμή ένα θέμα που παρουσίασαν στην εκπομπή "Ελένη" για το επίθετο που παίρνει το παιδί όταν γεννιέται, η Ελένη Μενεγάκη διηγήθηκε τη δική της εμπειρία. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό πριν τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο και την ερώτηση που τους έκανε ο ιερέας.

Όταν είχαμε πάει να παντρευτούμε με τον Λάτσιο, το πρώτο πράγμα που μας ρώτησαν στην εκκλησία είναι "τι επίθετο θέλετε να πάρουν τα παιδιά σας;”. Εγώ τότε δεν τα ήξερα και κοίταξα λίγο σαν χαζή. Σκεφτόμουν τότε "μήπως νομίζουν ότι αυτά δεν είναι δικά μας επίθετα, επειδή δουλεύουμε στην τηλεόραση;”. Δεν το έπιασα με τη μία, αλλά άφηνα τον Γιάννη να τα λέει που ήταν και σοβαρός και εγώ απλά παρακολουθούσα.

Μας είπαν ότι πρέπει να συμφωνήσουμε και οι δύο σύζυγοι. Όλα αυτά έπρεπε να τα υπογράψουμε για να μπούμε στην εκκλησία και τα υπογράψαμε. Τότε μου είχε κάνει εντύπωση γιατί δεν τα ήξερα, ήμουν και μικρή. Τώρα δε μου κάνει εντύπωση.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ