Follow us

Γιώργος Πυρπασόπουλος | Το δημόσιο ξέσπασμα λίγο μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει μπαμπάς

"Είναι πραγματικά ανήθικο και ανεπίτρεπτο".

MissBloom TEAM
Γιώργος Πυρπασόπουλος NDP

Πρώτη φορά μπαμπάς θα γίνει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, όπως μάθαμε μέσα από την εκπομπή "Πάμε Δανάη”, το πρωί της Δευτέρας 31/1. Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, αναφέροντας πως ο γνωστός ηθοποιός και η σύντροφός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γνωστοποίηση της χαρμόσυνης είδησης λοιπόν, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για το ευχάριστο γεγονός, προσπέρασε τις ερωτήσεις και είπε:

"Αυτό που έχω να δηλώσω είναι ότι είναι ανήθικο εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας να νομοθετεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι στις έγκυες γυναίκες όσον αφορά στην άδεια εγκυμοσύνης, στον δημόσιο, τον ιδιωτικό τομέα και στο ελεύθερο επάγγελμα.

Αυτό είναι ανεπίτρεπτο κι εσείς ως δημοσιογράφοι καλά θα κάνετε να ερευνήσετε με ποια λογική και για ποιο λόγο έχει θεσμοθετηθεί αυτή η νομοθεσία στη χώρα μας. Γιατί είναι πραγματικά ανήθικο και ανεπίτρεπτο αυτό το πράγμα που συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία και θα πρέπει να αναζητήσουμε για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η νομοθεσία και γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα. Ως εδώ. Αυτό θα πρέπει να το κοιτάξετε. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά.

Γιώργος Πυρπασόπουλος | Το δημόσιο ξέσπασμα λίγο μετά την αποκάλυψη πως θα γίνει μπαμπάς

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ