Follow us

Celebrity News | Ο Βαγγέλης Περρής για τον μοναδικό τσακωμό με τον Θέμο Αναστασιάδη & οι ευχές του Πέτρου Κωστόπουλου στην κόρη του

Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα "λύγισε" τη Βίκυ Σταυροπούλου, η Τζένη Διαγούπη σε μια σπάνια εξομολόγηση & ο Χάρης Ρώμας για την στιγμή που "έσπασε" συναισθηματικά.

MissBloom TEAM
yupiii

Βαγγέλης Περρής: "Με τον Θέμο Αναστασιάδη τσακωθήκαμε μία φορά για μία καλεσμένη. Του είπα "Εγώ φεύγω"

Celebrity News | Ο Βαγγέλης Περρής για τον μοναδικό τσακωμό με τον Θέμο Αναστασιάδη & οι ευχές του Πέτρου Κωστόπουλου στην κόρη του

Ο Βαγγέλης Περρής ήταν καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην ταράτσα της εκπομπής της "Ανοιχτά". Ο γνωστός παρουσιαστής παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια του OPEN αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα πρόσωπα που απασχολούν τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και στη σχέση του με τον αείμνηστο Θέμο Αναστασιάδη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ενώπιος Ενωπίω | Η εξομολόγηση της Δανάης Μπάρκα "λύγισε" τη Βίκυ Σταυροπούλου: "Τα τραύματα μετατράπηκαν σε θαύματα"

Δανάη Μπάρκα και Βίκυ Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο πλατό της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω". Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κατά την οποία αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος, στην κόρη της Δανάη Μπάρκα αλλά και στη σχέση που διατηρεί με τον πατέρα της.

Η Βίκυ Σταυροπούλου παντρεύτηκε σε νεαρή ηλικία τον μπαμπά της Δανάης της. Οι δρόμοι τους χώρισαν αλλά η αγάπη έμεινε: "Ο γάμος έγινε με έναν ανθρώπου πολύ καλό, που αγαπώ ακόμα, επειδή ακριβώς είχα αποφασίσει να κρατήσω το παιδί. Δεν κράτησε πολύ ο γάμος, όταν μεγαλώνεις αποκλίνουν οι χαρακτήρες. Χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης, με τον οποίο έχουμε ακόμα πολύ καλές σχέσεις αγαπιόμαστε μέχρι και σήμερα. Αποφάσισα να πάω στη δραματική σχολή, δεν μπορούσα να φανταστώ τη συνέχεια, όταν μπήκα ανακάλυψα έναν καινούργιο κόσμος, λειτούργησε θεμελιακά, έκανα την επανάστασή μου".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τζένη Διαγούπη : "Το είπα γιατί κουράστηκα πια. Βαρέθηκα να ρωτάνε συνέχεια"

Η Τζένη Διαγούπη ήταν καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα". Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια του OPEN κατά την οποία αναφέρθηκε σ' ένα προσωπικό της ζήτημα, το γεγονός ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

"Είναι ένα προσωπικό ζήτημα ότι δεν έχω κάνει παιδί, αλλά το είχα συνειδητοποιήσει από πολύ μικρή. Ήμουν στα 33 όταν το έμαθα. Μικρή ήμουν στα 33, δεν ήμουν και πολύ μεγάλη. Αυτό είναι μια αλήθεια η οποία έγινε, βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε παρακάτω. Το διαχειρίστηκα πάρα πολύ καλά γιατί είχα και στήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου. Κάποιες φορές αισθάνομαι σαν να μην το έχω ζήσει αυτό, σαν να μην έχει συμβεί" είπε αρχικά η Τζένη Διαγούπη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Χάρης Ρώμας: "Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας μου, μπήκα στην τουαλέτα και έκλαψα"

Χάρης Ρώμας

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Σωφιανού για το περιοδικό "Λοιπόν". Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος μοιράστηκε σημεία της μεγάλης του πορείας στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και τη συνάντηση που τον έκανε να "σπάσει" συναισθηματικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Έτσι ευχήθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην Αλεξάνδρα του για τα γενέθλιά της! Το δημόσιο ευχαριστώ στην κόρη του

Πέτρος Κωστόπουλος

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενη αφού πριν από μικρό χρονικό διάστημα είχε τα γενέθλιά της. Όπως ήταν φυσικό επόμενο, ο Πέτρος Κωστόπουλος θέλησε να ευχηθεί και δημοσίως στην 23χρονη πλέον κόρη του, κάνοντάς της μία τρυφερή αφιέρωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ