Follow us

Φιλιππίδης, Χαϊκάλης, Κιμούλης | Αναμένεται η απόφαση του ΣΕΗ για τη διαγραφή τους

Ο λόγος που καθυστέρησε η διαδικασία.

MissBloom TEAM
Φιλιππίδης, Χαϊκάλης, Κιμούλης NDP

Στο "Πρωινό" εμφανίστηκε την Παρασκευή 4/2 ο Σπύρος Μπιμπίλας, προκειμένου να μοιραστεί όλες τις νέες εξελίξεις αναφορικά με την απόφαση του ΣΕΗ για τον Παύλο Χαϊκάλη, τον (προφυλακισμένο) Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη.

Όπως είπε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών να λάβει την απόφασή του, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή το πειθαρχικό του ΣΕΗ έχει ήδη αποφασίσει την πρότασή του και τις προσεχείς ημέρες ο φάκελος θα κατατεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Για να ολοκληρωθεί η διαγραφή των ηθοποιών από το Σωματείο, πρέπει να ψηφίσει η γενική συνέλευση. Να σημειώσουμε ότι σε αυτή έχουν δικαίωμα να παραστούν οι Χαϊκάλης - Κιμούλης που δεν βρίσκονται στη φυλακή, αλλά δεν αναμένεται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αναφορικά με την καθυστέρηση που υπήρξε, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε ότι πρόκειται για μια χρονοβόρα η διαδικασία, καθώς κατέθεσαν πάρα πολλοί μάρτυρες (και υπέρ και κατά των τριών ηθοποιών). Ακόμη, το συμβούλιο απαρτίζεται από ηθοποιούς που εργάζονται και έχουν γυρίσματα και παραστάσεις, όπως ο Πασχάλης Τσαρούχας, οπότε υπάρχει περιορισμένος χρόνος από μεριάς τους.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΗ θα πάρει τον φάκελο από το Πειθαρχικό, θα δούμε τι προτείνει και ακολούθως εμείς θα προκηρύξουμε τη γενική συνέλευση, η οποία θα ψηφίσει και θα αποφασίσει την πρόταση που θα έχει κάνει το Πειθαρχικό. Οι προτάσεις του Πειθαρχικού πρέπει να περάσουν και από το Διοικητικό και να πάνε στη γενική συνέλευση. Μονο τότε θα έχουμε πιθανή διαγραφή, αλλιώς δεν ξέρουμε ακόμα" είπε μεταξύ άλλων.

Φιλιππίδης, Χαϊκάλης, Κιμούλης | Αναμένεται η απόφαση του ΣΕΗ για τη διαγραφή τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ