Follow us

Survivor | Η Άσπα Περδάρη αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το ειδύλλιο Κατσαούνη - Κουρεντή

"Ο Γιώργος ήξερε πού πήγαινε. Είχε ακούσει ότι η Μυριέλλα μπορεί να έχει κάτι έξω" αποκαλύπτει η 24χρονη μετά την αποχώρησή της.

MissBloom TEAM
Άσπα Περδάρη @perdariaspa

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησε η Άσπα Πρεδάρη μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η 24χρονη αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο παιχνίδι επιβίωσης, στο φλερτ ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ αποκάλυψε αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα στη Σοφιάννα και τον Γιάννη.

Άσπα Πρεδάρη | Αυτός είναι ο επί χρόνια σύντροφος της πρώην παίκτριας του Survivor

Όσα είπε στην κάμερα του "Love it”

"Στην αρχή του παιχνιδιού τον συμπαθούσα πάρα πολύ. Σε αντίθεση με τώρα τα πήγαινε τέλεια με όλες τις κοπέλες, πιο καλά τα πήγαινε με τις κοπέλες παρά με τα αγόρια. Εμένα προσωπικά μου έχει χαρίσει άπειρο γέλιο στην αρχή. Γέλαγα τις πρώτες μέρες ασταμάτητα με αυτά που έλεγε, απλά μετά από κάποια φάση αγρίεψε το πρόσωπο του ίσως η πείνα, οι δύσκολες συνθήκες τον άλλαξαν αρκετά πολύ. Σκεφτόταν αρκετά τον εαυτό του μετά από ένα σημείο. Τελείωνε έναν αγώνα και ρωτούσε πώς ήμουνα; ήμουνα καλός; Και χάναμε.

Αυτό με τη Mυριέλλα το είδα αληθινό και από τις δύο πλευρές από την αρχή. Ήμουν η πρώτη που έλεγα ότι ήταν πολύ αληθινό, δεν φαινόταν κάτι ψεύτικο. Στο τέλος δεν τους βγήκε στο τέλος. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που απαντούσε στη Μυριέλλα μετά. Ενώ στην αρχή της μιλούσε πολύ γλυκά, μετά σαν να μην την σεβόταν πολύ. Ήξερε ο Γιώργος πού πήγαινε, είχε ακούσει ότι η Μυριέλλα μπορεί να έχει κάτι έξω".

Αναλυτικά όσα είπε στο ακόλουθο βίντεο

Survivor | Η Άσπα Περδάρη αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το ειδύλλιο Κατσαούνη - Κουρεντή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ