Follow us

Θλίψη για τη Σίσσυ Χρηστίδου | Πέθανε η μητέρα της

Η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου έδωσε τη μάχη της με τον καρκίνο.

sissy christidou NDP Photo Agency

Μία σημαντική απώλεια βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού σύμφωνα με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μητέρα της έφυγε από τη ζωή. Όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια, η μητέρα της τον τελευταίο καιρό έδινε τη μάχη της με τον καρκίνο.

Το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως η μητέρα της έφυγε από τη ζωή, δημοσιεύοντας στον Instagram λογαριασμό της μία σειρά από φωτογραφίες.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε "Αντίο μαμά…
Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε…
Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια…
Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο..
Αντίο μαμά μου..
Στάσου μόνο λίγο.. Κοίτα πίσω σου…
Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου..
Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά..
Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία.
Καλή αντάμωση…
Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ..
Σ´αγαπώ.. 🥀🖤
~ 04-02-2022"

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Loading...

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε μιλήσει για την υγεία της μητέρας της μέσα από το κανάλι της στο Youtube. Μεταξύ άλλων είχε πει πως "Πρώτη Νοεμβρίου, στα γενέθλια του αδερφού μου, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία. Έχω μάθει πάρα πολλά γι’ αυτή την ασθένεια πια (…) μίλησα με γιατρούς, μίλησα με ειδικούς. Από κει και πέρα ξεκινήσαμε μία πολύ μεγάλη μάχη και γενναία από τη μαμά μου. Είμαστε από την πρώτη στιγμή εδώ, στην αιματολογική κλινική του "Παπανικολάου" στη Θεσσαλονίκη. Εδώ περνάμε τις περισσότερες μέρες. Κάποιες είναι καλύτερες, κάποιες λιγότερο καλές"

"Οι πρώτες αντιδράσεις είναι σοκαριστικές, δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα, τα συναισθήματα είναι ανάμικτα και βαριά. Παρ’ όλα αυτά είμαστε μια δεμένη, δυνατή οικογένεια και αισιόδοξη από τη φύση μας. Οπότε, τα βάλαμε κάτω, σηκώσαμε μανίκια και είπαμε πάμε να παλέψουμε με αυτό το τέρας" . Η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε στο βίντεο της ότι ουσιαστικά πρόκειται για καρκίνο στο αίμα και στο μυελό και ότι η μόνη θεραπεία που υπάρχει είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών.

"Όλο αυτό το διάστημα η μαμά έχει κάνει τρεις κύκλους θεραπειών, έχει χάσει πολύ βάρος, είναι αδύναμη παρ’ όλα αυτά είναι αισιόδοξη και δεν της αρέσει όταν είμαστε εδώ. Εγώ περνάω τις ημέρες μου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ