Follow us

Ανθή Σαλαγκούδη | "Πήγα στο νοσοκομείο, μού έβαλαν 6 ορούς σε μια ημέρα, ήμουν αφυδατωμένη"

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκαλύπτει τα προβλήματα υγείας που είχε μετά το Survivor.

salagkoudi NDP Photo Agency

Στην κάμερα της εκπομπής "MEGA Καλημέρα" και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφαση της να καταψύξει ωάρια της, την κατάσταση της υγείας της μετά το Survivor, αλλά και τον τρόπο που επηρεάζει το όνομα της οικογενείας της τη ζωή της.

Όσον αφορά στην κατάψυξη ωαρίων, η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε πως "Υπήρξε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την κατάψυξη ωάριων που έκανα και δημοσιοποίησα. Η κατάψυξη ωάριων δεν είναι η πιο εύκολη δοκιμασία, διάβασα το βιβλίο της Ελεονώρας και ένιωσα μια ταύτιση μαζί της. Χαίρομαι πολύ που μπήκα στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων. Δεν είχα έρθει κοντά σε αυτό που λεμέ ιδανικός σύντροφος, θα ήταν άλλη η κατάληξη…

Έχω πάντα σύμμαχο την οικογένεια μου. Ακόμα δεν μου έχει γεννηθεί η επιθυμία να γινώ μητέρα. Μπορεί να υιοθετήσω παιδί, μπορεί να θελήσω να κάνω παιδί κάποια στιγμή. Έχω υπάρξει 3 χρονιά μόνη, χωρίς σχέση".

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως μετά τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης Survivor χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω αφυδάτωσης. Συγκεκριμένα δήλωσε πως "Δεν αναπολώ καθόλου το survivor, το έβλεπα στην αρχή και με έπιανε νευρικό γέλιο, απορώ μέχρι σήμερα πως το έκανα. Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο survivor ήταν όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου έβαλαν 6 ορούς σε μια ημέρα, ήμουν αφυδατωμένη".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δημοσιογραφική της πορεία και πόσο αυτή επηρεάστηκε από την ιδιότητα του πολιτικού που έχει ο πατέρας της. "Ήθελα λόγω του ονόματος μου να αποδείξω τι αξίζω, εκεί ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία, τα πρώτα χρονιά. Και στην ΕΡΤ είχα το ίδιο πρόβλημα, με την ιδιότητα του πατέρα μου. Υπήρχε μέσα μου το μικρόβιο της πολιτικής, ως δημοτική σύμβουλος είδα πως λειτουργεί και έφυγα νωρίς".

Η συνέντευξη της Ανθής Σαλαγκούδη στο Mega

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ